Ταουσιάνης: «Υπάρχει πάρα πολύς δρόμος ακόμα» (vid)

Ο Γιάννης Ταουσιάνης σχολίασε τη νίκη των Χανίων κόντρα στην Athens Kallithea FC.

Ταουσιάνης: «Υπάρχει πάρα πολύς δρόμος ακόμα» (vid)

Τα Χανιά πέτυχαν σημαντική εντός έδρας νίκη εις βάρος της Athens Kallithea FC στο πλαίσιο των play off της Super League 2. Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Ταουσιάνης αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του.

Ο προπονητής των Χανιών δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που όλο το χρόνο οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος και το αποδεικνύουν στον αγωνιστικό χώρο. Μπήκα πολύ δυνατά, καταφέραμε και προηγηθήκαμε στηριζόμενοι σε ένα διαφορετικό πλάνο από ότι έχουμε συνηθίσει. Πιστεύω πως δίκαια κλείσαμε το ημίχρονο με το προβάδισμα, γιατί παίξε με πάθος και αγωνιστικότητα.

Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε ηρεμία και αναλωθήκαμε στο να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι και έτσι αγχωθήκαμε, μέχρι να πάρουμε τη νίκη, η οποία είναι πολύ σημαντική, αλλά το μόνο πους μας προσφέρει είναι να μας φέρει σε μία καλύτερη θέση σε σχέση με πριν. Υπάρχουν ακόμα πέντε αγώνες που είναι πολύ απαιτητικοί. Οπότε υπάρχει πολύ δρόμος ακόμα.

Για το εάν η βαριά ήττα στην έδρα του Ιωνικού αφύπνισε την ομάδα, είπε: «Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Το θέμα είναι να μην σε καταβάλλει. Άλλωστε η ζωή του προπονητή και ποδοσφαιριστή είναι ένας μαραθώνιος και πρέπει να βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση».