Ηρακλής: Χωρίς τον Γκερμούς κόντρα στην Κοζάνη

Ο Γκερμούς δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες του Ηρακλή στο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην Κοζάνη.

Ηρακλής: Χωρίς τον Γκερμούς κόντρα στην Κοζάνη

Την Κοζάνη θα αντιμετωπίσει ο Ηρακλής για τη δεύτερη αγωνιστική των play out της Super League 2. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα έχει στον αγώνα τον Γιανίς Γκερμούς, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα τράβηγμα στο γαστροκνήμιο.

Η ενημέρωση του Ηρακλή αναφέρει: «Στην κορύφωσή της έφτασε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αγώνα του Σαββάτου στο γήπεδο της Χαλάστρας κόντρα στην Κοζάνη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play out της Superleague 2.

Οι ρυθμοί των προπονήσεων είναι ανεβασμένοι όλες αυτές τις ημέρες, με τα προγράμματα να είναι ιδιαίτερα υψηλής έντασης και απαιτήσεων, καθώς η συγκεκριμένη αναμέτρηση κρύβει αρκετές δυσκολίες, στις οποίες η ομάδα μας πρέπει ν’ ανταποκριθεί για να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο.

Εκτός των σκληρών προπονήσεων, ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος και το επιτελείο του τονίζουν καθημερινά στους παίκτες τη σημασία του παιχνιδιού με αντίπαλο την Κοζάνη, λέγοντάς τους ότι η νίκη είναι το μόνο ζητούμενο.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της σημερινής μεσημεριανής προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, αναλώθηκε κυρίως σε τακτική και τελειώματα φάσεων.

Δυστυχώς, στα πλάνα του Σούλη Παπαδόπουλου δεν περιλαμβάνεται για τον αγώνα του Σαββάτου ο Γιανίς Γκερμούς, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα τράβηγμα στο γαστροκνήμιο και θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας».