Παίκτες Αιγάλεω: «Συνεχίζουμε όλοι μαζί ως οικογένεια»

Με ανακοίνωσή τους οι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω απάντησαν με διάψευση σε όσα γράφτηκαν περί αποχής τους λόγω οφειλής χρημάτων.

Παίκτες Αιγάλεω: «Συνεχίζουμε όλοι μαζί ως οικογένεια»

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών του Αιγάλεω:

«Με αφορμή σχετικό ρεπορτάζ και όσα πρόσφατα έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, ως ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 θέλουμε να διαψεύσουμε τα όσα αναφέρθηκαν περί αποχής μας από την προπόνηση της Τετάρτης (21.02.2024).

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς αποφυγήν κάθε παρεξηγήσεως, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι την παραπάνω ημέρα υπήρξε μια εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης σχετικά με την καθυστερούμενη καταβολή των χρημάτων του στοιχήματος από πλευράς Πολιτείας προς τις ομάδες και τα προβλήματα που αυτή δημιουργεί.

Κατά τη διάρκειας της συζήτησης, μας δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, αλλά και εγγυήσεις από πλευράς διοίκησης για το οικονομικό και όλοι μαζί ως «οικογένεια» συνεχίζουμε απρόσκοπτα της πορεία μας έχοντας ως κοινό στόχο τη σωτηρία της ομάδας.

Έχοντας δίπλα μας τη διοίκηση ενημερώνουμε τους πάντες, πως όσο και να θέλουν ορισμένοι να βλάψουν την προσπάθεια μας και την ίδια την ομάδας, εμείς παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στους στόχους μας.

Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931».