Ιμπαγάσα: «Πάντα έχουμε προβλήματα με τους διαιτητές»

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού Β’ από την Athens Kallithea και στάθηκε και στην διαιτησία.

Ιμπαγάσα: «Πάντα έχουμε προβλήματα με τους διαιτητές»

Ο Ολυμπιακός Β’ ηττήθηκε με 2-1 από την Athens Kallithea και ο Αριέλ Ιμπαγάσα στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του κλαμπ τόνισε πως είναι λυπημένος από το αποτέλεσμα. Από την άλλη δήλωσε ευχαριστημένος από τον τρόπο που αντιδρούσαν οι παίκτες του όταν είχαν τη μπάλα στα πόδια τους. Παράλληλα ο «Κάνιο» έκανε αναφορά και στη διαιτησία τονίζοντας πως η ομάδα του πάντα έχει προβλήματα με τους ρέφερι.

Αναλυτικά η δήλωση του Αριέλ Ιμπαγάσα:

«Είμαστε λυπημένοι με την ήττα. Στο πρώτο ημίχρονο ο αέρας ήταν εναντίον μας και αυτό μας δυσκόλεψε τις προσπάθειες να επιτεθούμε όπως θέλαμε. Μας πίεσαν καλά οι αντίπαλοι και μας ήταν δύσκολο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για γκολ. Όμως όταν είχαμε την μπάλα κάναμε ωραίους συνδυασμούς. Δυστυχώς δεχτήκαμε ένα γκολ από στατική φάση, κάτι για το οποίο είχαμε μιλήσει στην προετοιμασία του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, αλλά αντιδράσαμε μετά το 0-2. Ψάξαμε ένα γκολ και πριν το βρούμε τελικά, ο διαιτητής δεν έδωσε ένα καθαρό πέναλτι υπέρ μας. Πάντα έχουμε προβλήματα με τους διαιτητές. Είναι κρίμα. Η εξέλιξη του αγώνα θα μπορούσε να ήταν διαφορετική.

Μετά το 0-2 η ομάδα προσπάθησε πολύ, μειώσαμε και στα τελευταία λεπτά που απέμεναν ψάξαμε την ισοφάριση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να συνεχίσουμε και να σκεφτούμε τώρα τον επόμενο αγώνα».