Κούστα: «Άλλαξε η ψυχολογία μας με την αλλαγή προπονητή»

Ο 25χρονος φορ του Ηρακλή, Κρίστιαν Κούστα τοποθετήθηκε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στον Α’ όμιλο της Super League 2.

Κούστα: «Άλλαξε η ψυχολογία μας με την αλλαγή προπονητή»

Ο Κριστιάν Κούστα έφτασε τα τρία γκολ στην Super League 2 και φαίνεται ότι βρίσκει ρυθμό στο σκοράρισμα, με τους ανθρώπους του Ηρακλή να πιστεύουν στις ικανότητες του 25χρονου φορ και να περιμένουν να βοηθήσει ακόμη περισσότερο στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για την μέχρι τώρα πορεία του Ημίθεου:

«Η ομάδα δεν ξεκίνησε έτσι όπως θα ήθελε το Πρωτάθλημα, ενώ ήταν ένα μεγάλο πλήγμα και ο αποκλεισμός μας από το Κύπελλο. Θεωρώ όμως ότι με την αλλαγή προπονητή, αλλαξε η ψυχολογία μας και όλα πάνε προς το καλύτερο. Παρότι και με τον προηγούμενο προπονητή παίζαμε ωραίο ποδόσφαιρο, δεν καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς που θέλαμε. Τώρα, μαζί με την απόδοσή μας, ήρθαν και τα αποτελέσματα. Στο τελευταίο ματς με την Κοζάνη, θεωρώ ότι το 1-1 ήταν άδικο αποτέλεσμα, έτσι όπως ήρθε και δεχθήκαμε γκολ στο φινάλε», σημείωσε αρχικά και συνέχισε:

«Να συνεχίσει να μας στηρίζει ο κόσμος»

«Στόχος μας είναι να μπούμε στα πλέι οφ και πιστεύω θα τα καταφέρουμε»,τονίζει ο φορ του Ηρακλή και συνεχίζει: «Σε κάθε ματς προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Το μόνο που με νοιάζει είναι να κερδίζει η ομάδα. Ο Ηρακλής δεν πρέπει να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία». Ακόμη, αναφέρθηκε στο Πρωτάθλημα της SL2, λέγοντας: «Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι ελάχιστες όπως και με αυτές της κορυφής. Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αν είχαμε προηγηθεί με το πέναλτι, θα ήταν άλλο παιχνίδι». Τέλος, μιλώντας για τον κόσμο του Ηρακλή, είπε: «Μ’ αρέσει εμένα αλλά και την ομάδα να έχει τον κόσμο δίπλα της. Πιστεύω τώρα και με την αλλαγή γηπέδου στη Χαλάστρα, ο κόσμος θα απολαύσει το παιχνίδι μας και θέλω να πιστεύω ότι θα μας στηρίζει στη συνέχεια ώστε να προχωρήσουμε όλοι μαζί».