Ηρακλής: Κορυφώθηκε η προετοιμασία ενόψει Αιολικού

Ανέβασαν στροφές οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή ενόψει του αγώνα στην έδρα του Αιολικού.

Ηρακλής: Κορυφώθηκε η προετοιμασία ενόψει Αιολικού

Τον Αιολικό αντιμετωπίζουν εκτός έδρας οι παίκτες του Ηρακλή την Κυριακή (10/12). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβασε στροφές ενόψει του ερχόμενου αγώνα.

Ο Ηρακλής αναφέρει: «Με το μυαλό αποκλειστικά στο επερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής στη Μυτιλήνη με αντίπαλο τον τοπικό Αιολικό βρίσκεται η ομάδα μας, η οποία θέλει να κλείσει τον πρώτο γύρο της Superleague 2 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παίρνοντας τη νίκη και τους 3 βαθμούς που θεωρούνται απαραίτητοι για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Φυσικά, η συγκεκριμένη αναμέτρηση μόνο εύκολη δε μπορεί να θεωρηθεί, αφού η ομάδα της Λέσβου δείχνει πολύ καλά στοιχεία, ειδικά στην έδρα της, κάτι που όμως οι παίκτες της ομάδας μας πρέπει να ξεπεράσουν και να πετύχουν τον στόχο τους, όπως τονίζει όλη την εβδομάδα ο προπονητής, Περικλής Αμανατίδης.

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας κορυφώθηκε στην ουσία η προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου αγώνα, με το πρόγραμμα να ξεκινά με προθέρμανση, στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις ταχύτητας και μετάβασης (transition), με την προπόνηση να ολοκληρώνεται με αγωνιστικά παιχνίδια στα 2/3 του γηπέδου».