Ολυμπιακός Β' - Διαγόρας Ρόδου 1-0: Η τέχνη δεν ξεχνιέται!

Με γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε 1-0 του Διαγόρα στον Ρέντη για το πρωτάθλημα της Super League 2. Δοκάρι είχε ο Μπα στο 70'.

Ολυμπιακός Β' - Διαγόρας Ρόδου 1-0: Η τέχνη δεν ξεχνιέται!

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός λύγισε 1-0 τον Διαγόρα Ρόδου στον Ρέντη για την 7η στροφή της Super League 2. Ο Μαροκινός αγωνίστηκε βασικός, ήταν εκείνος που σκόραρε στο 50' για τους Πειραιώτες και παράλληλα επέστρεψε στα γκολ ύστερα από τις 20 Αυγούστου και το ματς με τον Πανσερραϊκό για τη Super League 1.

Φανέλα βασικού από τον Αριέλ Ιμπαγάσα πήρε και ο Ομάρ Ρίτσαρντς, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν δοκάρι στο 70' με τον Μπα αλλά και σημαντικές ευκαιρίες με τους Φαντιγκά και Κωστούλα για να διευρύνουν το σκορ.

Στο πρώτο μέρος έπνεαν ισχυροί άνεμοι και δεν έγιναν φάσεις, με τον Ολυμπιακό να απειλεί με τον Ελ Αραμπί στο 26', ενώ ο Παπαδούδης απέκρουσε στο 30' το σουτ του Μασούρα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, βρήκαν γρήγορα το γκολ μετά την ατομική προσπάθεια του Λιάτσου και την πάσα του Μαρίνου στον Ελ Αραμπί που δεν έχασε την ευκαιρία. Το δοκαρι του Μπα ήρθε σε σουτ επαναφοράς του Μπα μετά από απόκρουση του Σηφάκη σε σουτ του Λιάτσου.

Έτσι, ο Ολυμπιακός ανέβηκε στους 2 βαθμούς (μαζί με την αφαίρεση 10 βαθμών) και βρίσκεται στην 11η θέση, ενώ ο Διαγόρας έμεινε στους 9 βαθμούς και την 7η θέση.

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Ελ Αραμπί (81΄ Βλαχομήτρος), Μπα (73' Φαντιγκά), Ανδρούτσος, Ρίτσαρντς (46' Καράκουτης), Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (73΄ Σγουρός), Κουτσίδης, Μαρίνος, Κωστή (46' Χ. Κωστούλας), Αργυρίου.

Διαγόρας (Γράφας): Σηφάκης, Αρίας (65' Τσάβος), Μανωλάκης (74' Νικολής), Σταματούλλας, Δημητρίου, Μασούρας (74' Φέκκας), Τσιαντούλας, Λούκιτς (54' Μουντές), Αντεσίνα (74' Φαλάτα), Λεσάι, Μανιάς.