Δερμιτζάκης: «Είναι πολύ καλά στην υγεία του ο Νάσης»

Σύμφωνα με τον τεχνικό Παύλο Δερμιτζάκη, ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΛ, Παναγιώτης Νάσης, έχει διαφύγει τον κίνδυνο μετά την κατάρρευσή του στην προθέρμανση πριν από το ματς με την Κοζάνη.

Δερμιτζάκης: «Είναι πολύ καλά στην υγεία του ο Νάσης»

Αναλυτικά η δήλωση του προπονητή της ΑΕΛ, Παύλου Δερμιτζάκη, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Παναγιώτη Νάση, ο οποίος θυμίζουμε ότι κατέρρευσε κατά την προθέρμανση των «βυσσινί» πριν από το ματς με την Κοζάνη:

«Η ανθρώπινη ζωή είναι πιο πάνω από το ποδόσφαιρο. Είχαμε ένα συμβάν με μέλος του προπονητικού τιμ, ο Παναγιώτης Νάσης αισθάνθηκε μια αδιαθεσία έπεσε στο έδαφος και από ότι λένε είχε ανακοπή. Κάτι που θέλω, να σας δώσω την πληροφορία ότι είναι πάρα πολύ καλά, αλλά καταλαβαίνετε ότι ήταν ένα συμβάν το οποίο μπορεί να συμβεί ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Και αν δεν υπήρχε ο γιατρός της ομάδας μας, αν δεν υπήρχε ο γιατρός του αγώνα και το ΕΚΑΒ, ίσως τα πράγματα να μην είχαν καλό τέλος. Γι' αυτό οφείλω σαν μέλος αυτής της ομάδας, να τους ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και να ευχαριστήσω και την ΠΑΕ Κοζάνη για την άριστη φιλοξενία. Δεν θέλω να πω κάτι για το παιχνίδι, γιατί είναι το τελευταίο».