Τηλυκράτης - Διαγόρας 1-0: «Ανάσα» για τους Λευκαδίτες

Τέλος στο σερί τεσσάρων ηττών έβαλε ο Τηλυκράτης, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Διαγόρα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Super League 2.

Τηλυκράτης - Διαγόρας 1-0: «Ανάσα» για τους Λευκαδίτες

Oι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 43ο λεπτό, όταν έπειτα από προσπάθεια και σουτ του Κόκκορη, ο Μπελεβώνης πήρε το ριμπάουντ και από κοντινή απόσταση νίκησε τον Σηφάκη (1-0).

Στο 54’ λίγο έλειψε να γίνει το 1-1, όταν ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά και ο Ντοναλντόνι απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος, ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Μανιά σταμάτησε στο δοκάρι του Τζελέπη.

Η ομάδα του Θωμά Γράφα έμεινε με δέκα στο 85’ λόγω αποβολής του Αρίας με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Διαγόρας άγγιξε την ισοφάριση στο 95’, όταν ο Ανδρέου απομάκρυνε τη μπάλα πάνω στην γραμμή του τέρματος, κρατώντας το τρίποντο για την ομάδα του.

Π.Α.Ε. Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Τζελέπης, Κωστόπουλος, Ζδράβος, Τακίδης, Ανδρέου, Σπανουδάκης (66’ Νιφορόπουλος), Μπούμπας (60’ Τόσκα), Τεγούσης, Μπελεβώνης (80’ Σκιαδάς), Ντοναλντόνι (80’ Γκουντρουμπής), Κόκκορης.

Π.Α.Ε. Διαγόρας (Θωμάς Γράφας): Σηφάκης, Αρίας, Σταματούλλας, Δημητρίου, Μανωλάκης, Μασούρας (86’ Ροντρίγκες), Τσιαντούλας, Λούκιτς (75’ Φέκκας), Αντεσίνα (66’ Πάρντο), Λεσάι, Μανιάς.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - Β’ ΟΜΙΛΟΣ (6η αγωνιστική)

Σάββατο 4 Νοεμβρίου
Γιούχτας – Ολυμπιακός Β’ 2-2 (53′ Αλεξόπουλος, 59′ Ροβίθης – 4′ Κωστή, 80′ Παπακανέλλος)
Ηλιούπολη – Παναχαϊκή 1-0 (23' 'Αντο)
Κυριακή 5 Νοεμβρίου
Τηλυκράτης – Διαγόρας 1-0 (44' Μπελεβώνης)
Παναθηναϊκός Β’ - Αιγάλεω (15.00)
Ιωνικός - Καλαμάτα (15.00)
Δευτέρα 6 Νοεμβρίου
Καλλιθέα – Χανιά (14.30)