Γιούχτας - Ολυμπιακός Β' 2-2: Πάλεψαν για νίκη, έμειναν στην ισοπαλία

Συναρπαστικό ματς στην Κρήτη με τον Γιούχτα και τον Ολυμπιακό Β' να αναδεικνύονται ισόπαλοι (2-2)

Γιούχτας - Ολυμπιακός Β' 2-2: Πάλεψαν για νίκη, έμειναν στην ισοπαλία

Σε όμορφο ματς στο Βουζουνεράκειο στην Ιεράπετρα ο Γιούχτας και ο Ολυμπιακός Β' αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2) με τους παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα να προηγούνται νωρίς, εκείνους του Νίκου Σουργιά να ανατρέπουν την κατάσταση και την χρυσή αλλαγή, τον Παπακανέλλο, να φέρνει προς το τέλος το παιχνίδι στη μοιρασιά.

Οι Πειραιώτες αιφνιδίασαν με το γρήγορο παιχνίδι τους και κατάφεραν στην πρώτη φάση να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Ιωάννη Κωστή στο 4'. Ο Γιούχτας επιχείρησε αμέσως να ισοφαρίσει, αλλά στο 8' ο Μπαγκαλιάνης έκοψε σωτήρια το σουτ του Νοικοκυράκη. Στο 11' η κρητική ομάδα ζήτησε πέναλτι για χέρι του Αργυρίου αλλά ο διαιτητής έκρινε ότι η παράβαση ήταν εκτός περιοχής. Στο 31' ο Κουτσίδης έδιωξε το σουτ του Ροβίθη, ενώ στο 40' παραλίγο να γίνει το 0-2 όμως ο Κόλα πρόλαβε να διώξει την πάσα του Μαρίνου προς τον Μπα.

Ο Γιούχτας βρήκε γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης στο δεύτερο μέρος, με κεφαλιά του Αλεξόπουλου μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 51' και στο 59' έκανε την ανατροπή με εντυπωσιακή προσπάθεια του Ροβίθη που απέφυγε όσους προσπάθησαν να τον ανακόψουν και έγραψε το 2-1. Ο Κωστή είχε φάουλ στο 61' που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 70' ο Ροβίθης δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τη σέντρα του Αλεξόπουλου. Στο 75' ο Πρινιωτάκης μπλόκαρε το σουτ του Καράκουτη και κράτησε το προβάδισμα για τον Γιούχτα, όμως στο 81' ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με κοντινή προσπάθεια του Παπακανέλλου λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Ο ίδιος παίκτης παραλίγο να σκοράρει και στο 83', αλλά τον πρόλαβε ο Μπρους. Ο Γιούχτας είχε την τελευταία ευκαιρία για να πάρει το ματς στο 90'+5' με τον Μάρτσι.

Ο διαιτητής Ανδρικόπουλος από τις Κυκλάδες έδειξε κίτρινη κάρτα σε Τσέλιο, Κωστή αλλά και στον Αριέλ Ιμπαγάσα για διαμαρτυρία

Γιούχτας: Πρινιωτάκης, Γελαδάρης (87' Τζανής), Λιποράσε, Φαζός, Κόλα, Ροβίθης (72' Κωστανάσιος), Μπουτσάκης (72' Βρεττός), Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης (87' Μάρτσι), Μπρους, Αλεξόπουλος.

Ολυμπιακός Β ' : Παπαδούδης, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός (62' Μαυρουδής), Τσέλιος (79' Παπακανέλλος), Αποστολόπουλος (62' Καράκουτης), Κουτσίδης, Μαρίνος (70' Βλαχομήτρος), Κωστή, Αργυρίου (62' Κωστούλας), Μπα