Βελέντζας: «Από του χρόνου ο Μονεμβασιώτης στον Ηρακλή»

Ο Λευτέρης Βελέντζας μίλησε για την πιθανότητα να εμπλακεί στα διοικητικά του Ηρακλή ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Βελέντζας: «Από του χρόνου ο Μονεμβασιώτης στον Ηρακλή»

Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, «Metropolis», ο Λευτέρης Βελέντζας αναφέρθηκε στο ενδεχόμενo εμπλοκής του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη στα διοικητικά του Ηρακλή. Ουσιαστικά άφησε να εννοηθεί από τη νέα σεζόν θα υπάρχουν εξελίξεις.

Αναλυτικά:

*** «Προσωπικά θέλω να επιτευχθεί συμφωνία, αγάπησα τον Ηρακλή και είναι ένα κομμάτι από την καρδιά μου. Μακάρι να γίνει, προσπαθώ και εγώ από τη μεριά μου αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Εγώ είχα μία από τις πιο ωραίες μου χρονιές ποδοσφαιρικά όσο καιρό ήμουν στον Ηρακλή, αλλά χρειάζεται η στήριξη όλων των ανθρώπων που είναι δίπλα στην ομάδα όπως και του κόσμου ώστε να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει».

*** «Έχει τέσσερα ΑΦΜ η ομάδα και θα πρέπει να ξέρει πού βαδίζει. Δεν ξέρουμε τι υπάρχει πίσω, τι έρχεται μετά και αν εμπλακεί ο Μονεμβασιώτης. Όλα αυτά θα καθαρίσουν, θα υπάρχει πλάνο και οργάνωση στο οικονομικό. Το πρώτο βήμα έγινε με τον κύριο Ευγενίου και το δεύτερο βήμα είναι να καθαρίσει το οικονομικό».

*** «Από το καλοκαίρι έλεγα "πρόεδρε πάμε στον Ηρακλή", το ήθελα με όλη μου την ψυχή, αγαπάω τον Ηρακλή, μου αρέσει το μπλε, αγαπάω όλο τον κόσμο εκεί. Το όλο εγχείρημα πηγαίνει για τη νέα αγωνιστική περίοδο, νομίζω ότι για φέτος δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια. Ξεκίνησε από το τίποτα και έχει φτιάξει όλο αυτό ο Μονεμβασιώτης και το βασικό είναι να κάνουμε τον Ηρακλή μία υγιή ομάδα».

*** «Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Ευγενίου, αλλά να είναι όλοι κοντά στον Ηρακλή, ούτε ένας να μην είναι μακριά από την ομάδα».