Ολυμπιακός Β' - Ιωνικός 1-1: Πάλεψαν μέχρι το τέλος

Σε ματς με ποιότητα και ένταση (αποβολές Ιγκλέσιας-Μπιανκόν) ο Ολυμπιακός Β' και ο Ιωνικός αρκέστηκαν στο 1-1. Ο Μαρίνος απάντησε στο γκολ του Ντε Βινσέντι. 

Ολυμπιακός Β' - Ιωνικός 1-1: Πάλεψαν μέχρι το τέλος

Σε ένα αρκετά καλό ποιοτικά παιχνίδι στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Ολυμπιακός Β' και ο Ιωνικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, αποτέλεσμα που μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία στο τέλος να πάρουν το παιχνίδι.

Ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ στο 18’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Τόμας Ντε Βινσέντι που ήταν αδύνατο να εξουδετερώσει ο Παπαδούδης. Οι παίκτες τους Αριέλ Ιμπαγάσα προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν την κατοχή και την κυκλοφορία και απείλησαν για την ισοφάριση.

Μεγάλη διπλή ευκαιρία είχαν στο 51' ο Τσέλιος και ο Σγουρός, ενώ στο 67' ο Ολυμπιακός βρήκε το γκολ που έψαχνε με επιμονή χάρη σε σουτ του Γιώργου Μαρίνου, με πολύ όμορφο γυριστό σουτ.

Ο Ιωνικός είχε μεγάλη ευκαιρία στο 82', αλλά ο Παπαδούδης έκανε σπουδαία απόκρουση ενώ το ματς είχε ένταση στο 86' μετά από ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Ιγκλέσιας στον Φαντιγκά. Ο παίκτης του Ιωνικού πήρε αρχικά κίτρινη, ακολούθησαν επεισόδια με τη συμμετοχή του Μπιανκόν και τελικά αποβλήθηκαν τόσο ο Ιγκλέσιας όσο και ο Γάλλος αμυντικός του Ολυμπιακού.

Ο διαιτητής Κουκουράκης από τον σύνδεσμο Χανίων έδειξε κίτρινη κάρτα σε Κωστή και Γκίνη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Παπαδούδης, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Μπιανκόν, Σγουρός, Τσέλιος (65' Πινακάς), Μαρίνος (82' Ιμπαγάσα), Κωστή, Καράκουτης (82' Κεραμίδας), Κωστούλας (65' Φαντιγκά), Μπα (74' Βλαχομήτρος)

ΙΩΝΙΚΟΣ: Κότνικ, Γκοράνοφ, Σόουζα, Τζανακάκης, Ζάχαβι, Κάνκολα (70' Ιγκλέσιας), Γκίνη (56' Λινάρδος), Ντε Βινσέντι, Οικονομίδης, Γιακουμάκης (70' Γκαρντάφσκι), Ζοάο Σίλβα (70' Ντάουντα)