Ανακοίνωση οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Αιολικού

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθηνών εξέδωσε ανακοίνωση και επισημαίνει ότι η νίκη είναι μονόδρομος στο παιχνίδι με την Λάρισα

Ανακοίνωση οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Αιολικού

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθηνών για τις δύο συνεχόμενες ήττες της νησιώτικης ομάδας, καθώς και για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕ Λάρισας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Τα δύο τελευταία αρνητικά αποτελέσματα αφήνουν μια πικρία στον κόσμο, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε για αυτό κοιτάμε μπροστά. Στην ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας που όμως πρέπει να το αποδείξουν μέσα στο γήπεδο, την Κυριακή με τη Λάρισα όσο δύσκολος και αν είναι ο αγώνας η νίκη είναι πλέον μονόδρομος και θα έρθει μόνο εάν είμαστε αποφασισμένοι γι’ αυτή.

Δεν φοβόμαστε την αντίπαλο μας, όμως τη σεβόμαστε για τη μεγάλη ιστορία που έχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και με την παρουσία του κόσμου που αυτή τη φορά πρέπει να δώσει δυναμικό παρών, να αποτελέσει το δωδέκατο παίκτη. Να αφήσουμε πίσω τις δύο συνεχόμενες ήττες και με πίστη μέχρι το τελευταίο λεπτό να πάρουμε την πολυπόθητη νίκη να επιστρέψει η ηρεμία και η αισιοδοξία στην ομάδα για να παραμείνουμε κοντά στη διεκδίκηση του στόχου μας.ΑΙΟ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ».