ΑΕΛ: Παρουσιάστηκε ο Δερμιτζάκης - «Η ομάδα από τώρα είναι η ψυχή μου»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΕΛ έκανε ο Παύλος Δερμιτζάκης κατά την παρουσίαση του από την ΠΑΕ. 

ΑΕΛ: Παρουσιάστηκε ο Δερμιτζάκης - «Η ομάδα από τώρα είναι η ψυχή μου»

Παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας(9/10)ο νέος τεχνικός της ΠΑΕ ΑΕΛ, Παύλος Δερμιτζάκης. Μαζί του βρέθηκαν ο κ. Ιωάννης Νταβέλης Α' Αντιποέδρος, ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετιγκ κ. Απόστολος Νταϊλιάνης, με την κυρία Δήμητρα Βασιλάκου που αποτελεί μέλος του ΔΣ να συντονίζει την παρουσίαση.

Ο νέος προπονητής των «βυσσινί», τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την συνεργασία ευχαριστώντας την οικογένεια Νταβέλη. Παράλληλα, ανέφερε πως στόχος είναι η ομάδα να δουλέψει και να πετύχει τους στόχους της όσο νωρίτερα γίνεται, δηλώνοντας πως θα κάνει κατάθεση ψυχής προς αυτήν την κατεύθυνση.

Αναλυτικά η δήλωση του νέου προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Παύλου Δερμιτζάκη:

«Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία μου με την ομάδα της ΑΕΛ. Ξέρω σε ποια ομάδα έρχομαι και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Νταβέλη. Η ΑΕΛ είναι τεράστιο σωματείο, την γνωρίζω από μικρό παιδί. Είναι η μοναδική ομάδα που έχει τίτλο, κύπελλα, ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι μία ομάδα με μεγάλο παρελθόν και με ένα παρόν που όλος ο οργανισμός προσπαθεί να κάνει το καλύτερο. Σωματεία σαν την ΑΕΛ πρέπει να βρίσκονται εκεί που αξίζουν. Αντικαθιστώ έναν πολύ καλό προπονητή τον κ. Γκουτσίδη. Σε ένα πρωτάθλημα δύσκολο, ιδιαίτερο, είναι ένα πρωτάθλημα με καλές σχετικά ομάδες, καλούς προπονητές. Άρα υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων όπως και η ομάδα μου που έχουν τον ίδιο στόχο. Όλοι στον οργανισμό της ΑΕΛ στόχος μας είναι μέσα από τη δουλειά μας να προσπαθήσουμε να έχουμε εξέλιξη, όπως αρμόζει στην ΑΕΛ και να πετύχουμε τους στόχους μας όσο γρηγορότερα γίνεται.

Οι οργανισμοί αυτοί αποτελούνται από μία αλυσίδα με κρίκους. Ο κόσμος είναι σημαντικός, είναι ιδιαίτερος, είναι ο πιο βασικός παίκτης αυτής της ομάδας και τον θέλουμε πάντα δίπλα μας. Κλείνοντας θέλω να διαβεβαιώσω ότι από προχθές που υπέγραψα συμβόλαιο με την ΑΕΛ, η ψυχή μου και η σκέψη είναι να τα δώσω όλα γι’ αυτή την ομάδα. Η ομάδα αυτή από τώρα είναι η ψυχή μου και οι παίκτες είναι οι καλύτεροι σε αυτή την κατηγορία».