Μιλάνε Μονεμβασιώτης – Γ.Σ.Ηρακλής για την εξαγορά της ΠΑΕ!

Ο, πρώην ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, συζητά με τους ιθύνοντες του Ηρακλή και τον Στρατό Ευγενιού την είσοδο του στα διοικητικά του «γηραιού» ενώ ο κόσμος των Θεσσαλονικέων «ψηφίζει» υπέρ της ανάμειξης του!

Μιλάνε  Μονεμβασιώτης – Γ.Σ.Ηρακλής για την εξαγορά της ΠΑΕ!

Έπειτα από την κομβική επίλυση -χάρη στην κινητοποίηση και την οικονομική συνδρόμου του κόσμου της ομάδας- του θέματος του Μάρα, τα «λιμνάζοντα ύδατα» στα διοικητικά του Ηρακλή φαίνεται πως κινούνται, δίνοντας ελπίδα για να βγει από το τέλμα που βρίσκεται ο «γηραιός».

Έτσι, κληροφορίες από την Θεσσαλονική, αναφέρουν ότι ραντεβού, σε ξενοδοχείο της πόλης, πραγματοποίησε προχθές ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης με ανθρώπους του Ηρακλή εξετάζοντας την προοπτική εισόδου του στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ειδικότερα, οι δύο πλευρές συζήτησαν, μέσω του «κυανόλευκου» ΓΣ - και με τον Στράτο Ευγενίου ενήμερο- ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία και το πρώην αφεντικό του Απόλλωνα Σμύρνης ν' αναλάβει τους «κυανόλευκους».

Μάλιστα, αντιπροσωπεία των οπαδών του «Γηραιού» έδωσε το «παρών» έξω από το ξενοδοχείο που θα πραγματοποιούνταν το ραντεβού ανάμεσα στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβούλο του ομίλου Βενέτη με τους ιθύνοντες του ερασιτέχνη.

«Να έχετε υγεία γιατί οι ομάδες όταν χάνουν τον κόσμο διαλύονται, σας ευχαριστώ που ήρθατε», τους είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μονεμβασιώτης με τον κόσμο του Ηρακλή να εκφράζει την αισιοδοξία του προς το ενδεχόμενο να πάρει στα χέρια του το «τιμόνι» του συλλόγου.