ΠΑΟΚ Β' - ΑΕΚ Β' 1-0: Zευγάρωσαν οι Θεσσαλονικείς τις νίκες τους στο ντέρμπι των «δικεφάλων»!

Ο ΠΑΟΚ Β', με γκολ του Βρακά, στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης. επικράτησε της ΑΕΚ B' ,στο εναρκτήριο ματς της 3ης αγωνιστικής του Α' ομίλου της Super League2, παίρνοντας το δεύτερο του τρίποντο στην σεζόν. 

ΠΑΟΚ Β' - ΑΕΚ Β' 1-0: Zευγάρωσαν οι Θεσσαλονικείς τις νίκες τους στο ντέρμπι των «δικεφάλων»!

Επιστροφή στις νίκες για τη 2η ομάδα του ΠΑΟΚ που επιβλήθηκε, στο γήπεδο του Μακεδονικού, της αντίστοιχης ομάδας της ΑΕΚ, στο ντέρμπι «δικεφάλων», με το οποίο σηκώθηκε η «αυλαία» της 3ης αγωνιστικής του Α' ομίλου της Super League2!

Oι «μαυρόασπροι», που προέρχονταν από ήττα (στο ίδιο γήπεδο με 3-2 από τον νεοφώτιστο Καμπανιακό) επιβλήθηκαν με το μίνιμουμ σκορ με μοναδικό σκόρερ τον Βράκα στο 59' (μετά από γύρισμα του Τασιούρα) και πήραν το 2ο τους τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα που τους έφερε (με ματς περισσότερο) επικεφαλής της βαθμολογίας με 6 πόντους.

Αντίθετα οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στην εντυπωσιακή επικράτηση επί της ΑΕΛ (3-0) κι έμειναν με άδεια χέρια στην Ν. Eυκαρπία αφού στο 90' σουτ του Γκολφίνου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά η κεφαλιά του Πανέρα πήγε πάνω στον Ταλιχμανίδη!

ΠΑΟΚ Β’: Ταλιχμανίδης, Τασιούας, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Γρόσδης (80′ Πανίδης), Νινούα (80′ Σελιμάι), Τσοπούρογλου (70′ Κανίς), Βρακάς (70′ Σνάουτσνερ), Δαρέλας (90’+2 Ρουμιάντσεφ).

ΑΕΚ Β’: Γκίνης, Πήλιος, Χ. Κοσίδης, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Σαμπανάζοβιτς, Ρουκουνάκης (64′ Σκόνδρας), Ανδρικόπουλος (70′ Πανέρας), Γεωργέας (25′ λ.τρ. Γκολφίνος), Χριστόπουλος, Σταμούλης (46′ Φοφανά).

Το προφίλ της 3ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου :

ΣΑΒΒΑΤΟ (07/10): ΠΑΟΚ Β’ – ΑΕΚ Β’ 1-0

Τετάρτη 11/10 (16:00): Κοζάνη – Μακεδονικός, Αν. Καρδίτσας – Αιολικός, ΑΕΛ - ΠΟΤ Ηρακλής, Νίκη Βόλου - Λεβαδειακός

Ρεπό: Απόλλων Πόντου, Καμπανιακός