ΑΕΛ: Στην προπόνηση οι οπαδοί της ομάδας - «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες» (pic)

Παρέμβαση στην προπόνηση της ΑΕΛ έκαναν οι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου διαμαρτυρόμενοι για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

ΑΕΛ: Στην προπόνηση οι οπαδοί της ομάδας - «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες» (pic)

Ξεχείλισε το ποτήρι για τους οπαδούς της ΑΕΛ που βρέθηκαν σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ομάδα με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για το κακό ξεκίνημα στη σεζόν.

Η κίνηση αυτή ήρθε λίγες μέρες μετά την ήττα από την ΑΕΚ Β' με 3-0 ενώ σήμερα (3/10) ανακοινώθηκε η παραίτηση του προπονητή, Παναγιώτη Γκουτσίδη.

Παράλληλα οι σύνδεσμοι Monsters 1982 και Θύρα 1 εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση:

«Σήμερα αντιπροσωπεία οπαδών της ΑΕΛ βρέθηκε στο προπονητικό κεντρο με αφορμή την προχθεσινή εικόνα που σίγουρα δεν ήτανε εικόνα ομάδας που διεκδικεί την άνοδο. Η αγάπη μας για την ΑΕΛ μας έχει μάθει πολύ καλά ένα πράγμα, όποιος παίζει με το άλογο στο στήθος πρέπει να μπαίνει στο γήπεδο και να ματώνει τη φανέλα. Αυτο ακριβώς θέλαμε να υπενθυμίσουμε στη σημερινή μας επίσκεψη. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να προσβάλει την ιστορία της ΑΕΛ και το κόσμο της. Αναλάβετε τις ευθύνες σας τώρα που είναι νωρίς. Εμείς θα βρισκόμαστε στην θέση μας βοηθώντας την ομάδα όπως και το έχουμε αποδείξει. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Η ΑΕΛ πρέπει να βρίσκεται εκεί που της αξίζει...».