Athens Kallithea - Ολυμπιακός Β' 3-2: Γκολ και θέαμα στο «Ελ Πάσο»

Η Athens Kallithea ισοφαρίστηκε δύο φορές από τον Ολυμπιακό Β', αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 3-2 με σκόρερ του νικητήριου τέρματος τον Μουτίνιο. 

Athens Kallithea - Ολυμπιακός Β' 3-2: Γκολ και θέαμα στο «Ελ Πάσο»

Σε συναρπαστικό παιχνίδι στο «Ελ Πάσο» η Athens Kallithea νίκησε με 3-2 τον Ολυμπιακό Β’ που ισοφάρισε δύο φορές, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17’ με σουτ του Βασιλόγιαννη, αλλά ο Ολυμπιακός Β' ισοφάρισε με τον Αλγκασίμ Μπα στο 21’. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Κυνηγόπουλος έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Athens Kallithea, αλλά στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους πάλι οι παίκτες του Ιμπαγάσα αντέδρασαν άμεσα και ο Τσέλιος στο 50’ έκανε το 2-2 με πολύ ωραίο τέρμα.

Το νικητήριο τέρμα για την Athens Kallithea πέτυχε ο Μουτίνιο στο 63'.

Για τους Πειραιώτες έπαιξε βασικός ο Μπιανκόν για πρώτη φορά και αγωνίστηκε για μία ώρα, ενώ αγωνίστηκαν και οι Ανδρούτσος, Παπαδούδης από την πρώτη ομάδα.

Ο διαιτητής Γιαννούκας από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου απέβαλλε στο 84’ τον Ρομαό ενώ έδειξε κίτρινη σε Μουτίνιο και Μαυρουδή.

Athens Kallithea: Πάντος, Μεχίας, Μανθάτης (86' Μαρότα), Ρομαό, Καινούργιος, Νταμιάν Σίλβα, Ματίγια (86' Μουστακόπουλος), Βασιλόγιαννης (68΄Ουές), Μουτίνιο (68' Περέιρα), Κυνηγόπουλος, Λουκίνας (75' Τσιντώνης)

Ολυμπιακός Β: Παπαδούδης, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Μπιανκόν (60’ Κουτσίδης), Αποστολόπουλος, Μαυρουδής, Τσέλιος (73’ Κωστούλας), Μαρίνος (82’ Σαπουντζής), Κωστή, Πινακάς (73’ Αργυρίου), Μπα (82’ Βλαχομήτρος)