Σόουζα: Ανακοινώθηκε από την Καλαμάτα αλλά μένει στον Ιωνικό

Στη Νίκαια και τον Ιωνικό θα συνεχίσει ο Ούγκο Σόουζα παρά την ανακοίνωση της απόκτησής του από την Καλαμάτα.

Σόουζα: Ανακοινώθηκε από την Καλαμάτα αλλά μένει στον Ιωνικό

Μπορεί να ανακοινώθηκε σήμερα το μεσημέρι (29/9) από την Καλαμάτα όμως ο Ούγκο Σόουζα θα συνεχίσει στον Ιωνικό όπως τονίζει σε ανακοίνωσής λίγες ώρες αργότερο η ομάδα της Νίκαιας.

Ο Πορτογάλος μετά τον υποβιβασμό των Νικαιωτών στη Super League 2 την περασμένη σεζόν αποφάσισε να μην ανανεώσει, ψάχνοντας για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός βρέθηκε όπως φαινόταν αρχικά στην ομάδα της Καλαμάτας η οποία τον ανακοίνωσε για τον επόμενα δύο χρόνια.

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Ούγκο Σόουζα.

Είναι Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός και υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια. Είναι 31 ετών. Γεννήθηκε στις (4-6-92) και έχει ύψος 1.84. Στην Ελλάδα έγινε γνωστός από την πολύ καλή αγωνιστική του παρουσία στον Άρη Θεσσαλονίκης όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2017-20), ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την Φανέλα του Ιωνικού στην Σούπερ Λιγκ με συμμετοχή σε 18 αγώνες. Την περίοδο (2020-21) φόρεσε την φανέλα της Ρουμανικής Άστρα και ένα χρόνο μετά πήγε στην επίσης Ρουμανική Σέπσι. Και οι δύο ομάδες Α κατηγορίας.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Καλαμάτα.

Παρόλα αυτά ο Ιωνικός λίγες ώρες μετά ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο, αφήνοντας έτσι ξεκρέμαστους στους καλαματιανούς.

«Η ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Ούγκο Σόουζα στην ομάδα μας.

Πολλές συστάσεις δεν χρειάζονται για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος διακρίνεται για το δυναμικό του στιλ και τα χαρακτηριστικά του στο ανασταλτικό κομμάτι!

Ούγκο, σε καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του Ιωνικού. Σου ευχόμαστε υγεία και να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου παρέα με την ομάδα μας», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι Νικαιώτες.

Να τονιστεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες στην Καλαμάτα θεωρούν πως ο ποδοσφαιριστής και ο εκπρόσωπός του αθέτησαν τη συμφωνία που είχε επιτευχθεί και ενδέχεται να πάρουν δημόσια θέση για το όλο συμβάν.