Αναγέννηση Καρδίτσας: Άρση της τιμωρίας με έγγραφο της FIFA

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ξεπερνά το πρόβλημα, που παραλίγο να της στοιχίσει τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2, αφού η τιμωρία της από τη FIFA ήρθη με έγγραφο που έστειλε η Παγκόσμια Συνομοσπονδία.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Άρση της τιμωρίας με έγγραφο της FIFA

Προς εξομάλυνση οδεύει η κατάσταση στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Yπενθυμίζεται ότι λίγο πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League 2 τιμωρία που της είχε επιβληθεί από τη FIFA για τον Βουκομάνοβιτς η ομάδα διέθετε μόνο 14 ενεργά συμβόλαια.

Όλα αφορούσαν παίκτες της που συνέχιζαν από την περασμένη σεζόν, αφού λόγο της σχετικής ποινής δεν μπορούσαν να ισχύσουν εκείνα των καλοκαιρινών της αποκτημάτων.

Την ίδια στιγμή στην προκήρυξη του πρωταθλήματος αναφέρεται πως «ομάδα που κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος έχει λιγότερα από είκοσι (20) ενεργά συμβόλαια αποβάλλεται από το πρωτάθλημα με απόφαση του ΔΣ της διοργανώτριας» και αυτόματα το μέλλον της έδειχνε αβέβαιο.

Η πλευρά των «κιτρινόμαυρων» ήταν από την πρώτη στιγμή καθησυχαστική πως το ζήτημα θα διευθετηθεί, ενώ έγινε κανονικά ο αγώνας της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΚ Β' όπου και επικράτησε, έχοντας 13 παίκτες, 2-1 (αφού από την «Ένωση» δεν ήθελαν να πάρουν το ματς στα χαρτιά όπως είχαν δικαίωμα).

Πλέον το θέμα φαίνεται πως θεωρείται λήξαν, αφού η τοπική εφημερίδα «Νέος Αγών» ανάρτησε στην ηλεκτρονική της έκδοση και το έγγραφο που έστειλε η Παγκόσμια Ομοσπονδία στην Αναγέννηση, μέσω του οποίου την ενημερώνει πως η τιμωρία της δεν βρίσκεται πια σε ισχύ.