ΠΑΟΚ Β' - Απόλλων Πόντου 4-0: Επιβλητικός στην πρεμιέρα ο «Δικέφαλος»

Εντυπωσιακός στην πρεμιέρα του ο ΠΑΟΚ Β' που επικράτησε 4-0 του Απόλλωνα Πόντου, στο ντεμπούτο του Αλέξη Αλεξιάδη στην άκρη του πάγκου. 

ΠΑΟΚ Β' - Απόλλων Πόντου 4-0: Επιβλητικός στην πρεμιέρα ο «Δικέφαλος»

Επιβλητικός παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ Β’ στην πρεμιέρα της Super League 2, νικώντας με το εμφατικό 4-0 τον Απόλλων Πόντου. Το συγκρότημα του Αλέξη Αλεξιάδη, ο οποίος έκανε νικηφόρο ντεμπούτο στην άκρη του πάγκου, έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Μόλις στο 4ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τσοπούρογλου μετά από ωραία μπαλιά και ασίστ του Δαρέλα.

Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Απόλλων Πόντου άγγιξε την ισοφάριση με πρωταγωνιστή τον Ντε Τομάς, που από το ύψος του πέναλτι προσπάθησε να νικήσει τον Μοναστηρλή, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Β' απομάκρυνε εντυπωσιακά την μπάλα.

Στη συνέχεια ο ρυθμός άνοιξε, με τον ΠΑΟΚ Β' να διπλασιάζει τα τέρματά του με τον Παναγιώτου στο 27' να είναι ο σκόρερ του 2-0.

Ο στόπερ του «Δικεφάλου», μετά από εκτέλεση φάουλ του Τασιούρα, πήδηξε ανενόχλητος στον αέρα, νικώντας όλους τους παίκτες του Απόλλωνα και με μια καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Κινάλη, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Τρία λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ Β' κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Γκορντεζιάνι, που έβαλε και αυτός το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, σε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ Β' συνέχισε και πάλι με τον ίδιο ρυθμό, χάνοντας μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Πανίδης.

Συγκεκριμένα στο 48', ο μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» έκανε μια τρομερή κούρσα από τα αριστερά, συνέκλινε φέρνοντας την μπάλα στο δεξί του πόδι, αλλά ο τερματοφύλακας του Απόλλων Κινάλης, τον νίκησε στο τετ α τετ.

Η ομάδα πάντως του Αλεξιάδη κατέβασε στη συνέχεια λίγο τον ρυθμό της, χωρίς όμως να μην έχει επιθετικές βλέψεις. Τελικά κατάφερε να πετύχει και τέταρτο γκολ, με κερδισμένο και εύστοχο πέναλτι του Δαρέλα στο 62'.

Στη συνέχεια, οι αρκετές αλλαγές των ομάδων έριξαν και άλλο τον ρυθμό, με το παιχνίδι να μοιάζει ως τυπική διαδικασία, με τον ΠΑΟΚ Β' να διαχειρίζεται το υπέρ του σκορ.

Στα τελευταία λεπτά, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε και το σκορ, με τον «Δικέφαλο» να ξεκινάει με το δεξί της φετινές υποχρεώσεις του στη Super League 2.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Κιτσάκης (75′ Σελιμάι), Παναγιώτου (80′ Παντεκίδης), Γιαξής, Νινούα (65′ Κωττάς), Γρόσδης, Δαρέλας (75′ Ρουμνιάτσεβ), Τσοπούρολγου, Πανίδης (65′ Σμυρλής), Γκορντεζιάνι.

Απόλλων Πόντου (Καλί): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Κάρδαρης, Αμαραντίδης, Λαμπίρης, Μουμίν (74′ Ρουγκάλας), Αλμπάνης, Ίννος (83′ Πέλκας), Ραφαέλ, Ντε Τομάς.