Αιγάλεω: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία

Παράπονα από τη διαιτησία έχουν στο Αιγάλεω. Μάλιστα η ΠΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση.

Αιγάλεω: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία

Ανακοίνωση για τη διαιτησία από την ΠΑΕ Αιγάλεω:

«Ως ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση και μάλιστα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος να διαμαρτυρηθούμε εντόνως για την εξόφθαλμα απαράδεκτη διαιτησία του κυρίου Παπακωνσταντίνου.

Καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Τηλυκράτη η διαιτησία του ήταν καθολικά αρνητική απέναντι στην ομάδα μας. Αλλά δεν γίνεται να δικαιολογήσουμε ως λάθη του τα δύο πέναλτι που δεν καταλόγισε υπέρ της ομάδας μας, διότι και ο πλέον άσχετος θα μπορούσε να τα διακρίνει.

Η πρώτη περίπτωση είναι στο 30 λεπτό μετά από γύρισμα του Ναζίμ, ο Βάρκας κυνήγησε την μπάλα για να σκοράρει και βρέθηκε στο έδαφος από σπρώξιμο του ποδοσφαιριστή του Τηλυκράτη, Γιαννιώτη, ο οποίος έπεσε και απάνω στον ποδοσφαιριστή μας με αποτέλεσμα να μην φαίνεται αφού τον σκέπασε τελείως. Ενώ δε στο 82 λεπτό μετά από γύρισμα του ποδοσφαιριστή μας Stamenkovic προς την εστία της αντιπάλου ομάδας, ο τελευταίος ποδοσφαιριστής του Τηλυκράτη Ανδρέου, έδιωξε την μπάλα προς το δοκάρι και στην επιστροφή με το στήθος και εμφανέστατα με την βοήθεια του χεριού του για να μην καταλήξει στα δίχτυα, την έστειλε κόρνερ.

Ευτυχώς που πλέον τα παιχνίδια βιντεοσκοπούνται για να διαπιστώσει ο κάθε αμερόληπτος τους δικαιολογημένους ισχυρισμούς μας.

Θα παρακαλούσαμε ο συγκεκριμένος διαιτητής να μην μας ξαναδιαιτητεύσει.

Δεν μας αρέσει να διαμαρτυρόμαστε για την διαιτησία και σπανίως το έχουμε πράξει, αλλά η στάση του συγκεκριμένου κυρίου ξεπερνά κάθε όριο ακόμη και της πιο δημιουργικής φαντασίας και βέβαια σε καμία περίπτωση δεν αξίζουμε τέτοιας αντιμετώπισης».