Ιμπαγάσα: «Αξίζαμε νίκη»

Οι δηλώσεις του Αριέλ Ιμπαγάσα μετά το 0-0 του Ολυμπιακού Β' με την Ηλιούπολη στην πρεμιέρα της Superleague 2

Ιμπαγάσα: «Αξίζαμε νίκη»

«Λευκή» ισοπαλία για τον Ολυμπιακό Β' με την Ηλιούπολη στην πρεμιέρα της Β΄Εθνικής και ο Αριέλ Ιμπαγάσα τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε να φύγει νικήτρια.

Οι δηλώσεις του Αργεντινού τεχνικού:

«Είμαστε λυπημένοι με το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, κάναμε ευκαιρίες και η ομάδα ανταποκρίθηκε παρά τη δύσκολη ώρα κατά την οποία αγωνιστήκαμε. Η ομάδα έπαιξε, προσπάθησε, δημιούργησε καταστάσεις, αμύνθηκε καλά. Είναι κρίμα που στο πρώτο ημίχρονο δε βάλαμε κάποιο γκολ. Η αλήθεια από την άλλη είναι ότι αμυνθήκαμε καλά σε μια προσπάθεια που θα μπορούσε να γίνει το 0-1, λειτούργησε καλά ο Παπαδουδης και ο Κουτσίδης.

Ξεκινήσαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε πάλι ευκαιρίες. Ο αντίπαλος κέρδιζε τις δεύτερες μπάλες και εκεί είχαμε ένα μικρό πρόβλημα. Στις στατικές φάσεις αμυνόμασταν καλά.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή στο πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι έχουμε βαθμούς μείον, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την καθημερινή δουλειά με σκοπό τη βελτίωση. Η ομάδα σε γενικές γραμμές έκανε ό,τι έπρεπε για να νικήσει αν και με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά. Βγήκε μπροστά και είναι κρίμα το αποτέλεσμα αυτό. Η ομάδα λειτούργησε καλά».