Παναχαϊκή: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Γεωργαράς

Ο Γιάννης Γεωργαράς αποτελεί τον νέο τεχνικό διευθυντή της Παναχαϊκής

Παναχαϊκή: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Γεωργαράς

Ο Γιάννης Γεωργαράς αποτελεί το νέο τεχνικό διευθυντή της Παναχαϊκής.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιάννη Γεωργαρά, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή.

Έχοντας διατελέσει στη θέση αυτή τόσο σε ομάδες της Ελλάδας όσο και της Κύπρου, ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ διαθέτει την οργανωτική και αγωνιστική εμπειρία ώστε να συμβάλλει στην περαιτέρω βελτίωση της εύρυθμης λειτουργίας του αγωνιστικού τμήματος των "κοκκινόμαυρων".

Ο Γιάννης Γεωργαράς που μιλάει άπταιστα τρεις γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά) βρίσκεται ήδη στην Πάτρα, έχοντας μια πρώτη γνωριμία με τη Διοίκηση αλλά και την Τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το Σάββατο θα παρακολουθήσει την πρεμιέρα της Παναχαϊκής στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, στην έδρα της Καλλιθέας, ενώ από τη Δευτέρα θα αναλάβει επισήμως τα νέα του καθήκοντα».

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής, στις πρώτες του δηλώσεις μεταξύ άλλων επεσήμανε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Ιδιοκτήτες και τους Διοικούντες την ΠΑΕ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Πάτρα. Αισθάνομαι ότι ήδη ανήκω στην οικογένεια ενός μεγάλου συλλόγου με τεράστια ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι ώρα για υποσχέσεις. Στόχος όλων μας μέσα στον Οργανισμό της Παναχαϊκής είναι με θετική ενέργεια αλλά και τις κατάλληλες αποφάσεις στα κρίσιμα τεχνικά ζητήματα της ομάδας να επαναφέρουμε βήμα-βήμα την Παναχαϊκή στο δρόμο των επιτυχιών».