Κοντά σε συμφωνία Super League 2 και ΕΡΤ

Η Super League 2 βρίσκεται μία ανάσα μακριά από τη συμφωνία της με την ΕΡΤ για τη μετάδοση του πρωταθλήματος.

Κοντά σε συμφωνία Super League 2 και ΕΡΤ

Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται ΕΡΤ και Super League 2 για την τηλεοπτική μετάδοση του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί στην πρεμιέρα του νέου… μαραθωνίου.

Η κρατική τηλεόραση δεν έδειχνε πρόθεση να εμπλακεί φέτος με το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας των ελληνικών αρχών για δίκτυο παράνομου στοιχηματισμού. Ακόμη μάλιστα δεν έχει πληρώσει ούτε την τελευταία δόση της περσινής σεζόν.

Η ΕΡΤ, ωστόσο φαίνεται πως άλλαξε στάση και θα μεταδώσει τα παιχνίδια της Super League 2, αλλά με μειωμένα χρήματα. Επίσης θα είναι λιγότεροι και οι αγώνες που θα μεταδοθούν, αφού αναμένεται να προβάλλονται από ένας έως δύο αγώνες ανά αγωνιστική και ένας όταν θα υπάρχει εμβόλιμη.

Δύσκολα, πάντως θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση στην πρεμιέρα που είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο σαββατοκύριακο εκτός εάν υπάρξει ανατροπή μέσα στην εβδομάδα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλα τα παιχνίδια θα βιντεοσκοπούνται και θα ανεβαίνουν σε μία πλατφόρμα την οποία θα ελέγχει η διοργανώτρια αρχή.