Αναγέννηση Καρδίτσας και Νίκη Βόλου έπαιξαν για τους πληγέντες της κακοκαιρίας «Ντάνιελ»

Μικρή σημασία έχει το αποτέλεσμα του φιλικού που έδωσαν Αναγέννηση Καρδίτσας και τη Νίκη Βόλου, καθώς τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν στους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Αναγέννηση Καρδίτσας και Νίκη Βόλου έπαιξαν για τους πληγέντες της κακοκαιρίας «Ντάνιελ»

Η ανάρτηση της Νίκης Βόλου στο facebook ανέφερε:

"Κάποια παιχνίδια ξεπερνούν τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου κι αγγίζουν τη ψυχή ανθρώπων που έχουν ανάγκη από ζεστασιά. Από βοήθεια. Από ένα χέρι να πιαστούν και να προχωρήσουν τη ζωή τους.

Αυτό το ματς που έγινε σήμερα ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και στη Νίκη Βόλου είχε αυτόν το σκοπό: Την ανακούφιση κάποιων συνανθρώπων μας που σήμερα στερούνται αυτά που για όλους πρέπει να είναι δεδομένα.

“Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο αλλά κι όσους φρόντισαν να στηρίξουν αυτόν το σκοπό αγοράζοντας έστω κι ένα εισιτήριο.

Σ’ αυτές τις στιγμές που περνάει ο νομός μας, ο άνθρωπος έχει ανάγκη τον άνθρωπο” αναφέρει χαρακτηριστικά η Νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ματς δεν είχε σκορ αλλά και σημαντικές φάσεις, με τους δύο προπονητές να κάνουν τις απαραίτητες δοκιμές τους για τη συνέχεια, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσέλιος, Ντουμάνης, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Κέρθι, Σαλαμούρας, Κοζορώνης, Ελιβέλτο, Θεοδωρίδης, Κλάους

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γκέκας, Γκόλιας, Στασινόπουλος, Μπούζας, Βερνάρδος, Μακρυδάκης, Κοκκίνης, Ξύδας, Κορέλας, Μπαλαμώτης, Παπαδάκος, Ζάγγος

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Στίκας, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Πολίτης, Μιράντα, Τζιώρας