Επίσημο: Ο Μαλεζάς ανέλαβε τον Μακεδονικό

Νέος προπονητής του Μακεδονικού ο Στέλιος Μαλεζάς.

Επίσημο: Ο Μαλεζάς ανέλαβε τον Μακεδονικό

Ο Στέλιος Μαλεζάς ανέλαβε τον Μακεδονικό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Στέλιο Μαλεζά.

Ο 38χρονος τεχνικός από την Κατερίνη προέρχεται από μια τριετία στον ρόλο του πρώτου προπονητή της ομάδας Κ19 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Super League Κ19 την σεζόν 2020/21. Υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του, δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που πέρασαν με επιτυχία το κατώφλι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, είτε στην ομάδα ανδρών του ΠΑΟΚ είτε σε άλλες ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ο Στέλιος Μαλεζάς έχει πλούσια εμπειρία και ως ποδοσφαιριστής, εκπροσωπώντας στην καριέρα του ως επί το πλείστον τον ΠΑΟΚ (12 σεζόν), αλλά και τους Πόντιους Κατερίνης, τον Ηρόδοτο, τον Παναιτωλικό και την Ξάνθη, με ένα ενδιάμεσο διετές ταξίδι στην Γερμανία για λογαριασμό της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο Πρόεδρος του Μακεδονικού, κ. Παύλος Ανδρώνης, και ο Γενικός Διευθυντής του συλλόγου, κ. Γιώργος Παυλάκος, παρουσίασαν τον νέο προπονητή της ομάδας στους ποδοσφαιριστές και στο επιτελείο μετά την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης με τον Θερμαϊκό Θέρμης.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον coach Μαλεζά στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται κατά πρώτον υγεία, κατά δεύτερον να ταυτιστούν στην πράξη οι προσωπικές του φιλοδοξίες με το όραμα του Μακεδονικού».