Καβάλα: Ενίσχυση με Δαλιανόπουλο - Η παρουσίαση Καβακά

Η Καβάλα συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τον μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αφού βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Δαλιανόπουλου.

Καβάλα: Ενίσχυση με Δαλιανόπουλο - Η παρουσίαση Καβακά

Η Καβάλα φαίνεται ότι έχει «κλείσει» τον Γιάννη Δαλιανόπουλο. Ο 24χρονος Κιλκισιώτης δεξιός μπακ ξεχώρισε τα τελευταία χρόνια στη Super League 2, φορώντας τη φανέλα του Απόλλωνα Πόντου.

Ο Δαλιανόπουλος, που μπορεί να παίξει και δεξιός χαφ, πρόσφερε πολλά στους «κοκκινόμαυρους» για μια εφταετία, ενώ ακόμα έπαιξε σε Εθνικό Ν. Αγιονερίου, Πάικο Γουμένισσας και στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Αναμένεται επίσης να ανακοινωθεί άμεσα και η μεταγραφή του Γκέκα από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τη Δευτέρα 31/07/2023 και ώρα 13:30 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στο Galaxy Hotel, του προπονητή της ομάδας μας Τιμόθεου Καβακά προκειμένου να μιλήσει για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Θα μας τιμούσε ιδιαίτερα η παρουσία σας» αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΟΚ.