Επιιστροφή Νίκολιτς στα Χανιά

Αφού έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό ο Βόσνιος δεξιός oπισθοφύλακας, Νεμάνια Νίκολιτς υπέγραψε στα Χανιά, όπου είχε αγωνιστεί δανεικός από τους Πειραιώτες την σεζόν 2020-21 

Επιιστροφή Νίκολιτς στα Χανιά

Mε τον πλέον επίσημο τρόπο ξεκίνησε η νέα θητεία του Νεμάνια Νίκολιτς στα Χανιά.

Ο 22χρονος Βόσνιος δεξιός μπακ επέστρεψε στην κρητική ομάδα, αφού έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Την περασμένη σεζόν είχε 21 συμμετοχές και 1 ασίστ στη Β’ ομάδα των Πειραιωτών στην Super League 2 και τα «δελφίνια» τον επανέφεραν στο ρόστερ τους, αφού είχε αγωνιστεί και την σεζόν 2020-21 (10 συμμ., 1 γκολ) δανεικός από τους «ερυθρολεύκους».

Ο παίκτης αναδείχθηκε στα τμήματα υποδομής της Σαράγεβο και το 2018 εντάχθηκε στην ομάδα Νέων της Μλάντοστ Κάκαν, από όπου, ένα χρόνο αργότερα απέκτησαν τα δικαιώματά του οι Πειραώτες.

Το πρώτο μισό της σεζόν 2019-20 παραχωρήθηκε δανεικός στη σερβική Ραντνίτσκι Νις, ενώ, στην συνέχεια, επέστρεψε στην πρώτη ομάδα της Μλάντοστ για το δεύτερο μισό.

Ακολούθησε η πρώτη του χανιώτικη θητεία, ενώ κατά την τελευταία διετία ο (διεθνής με την Ελπίδων της χώρας του) αποτέλεσε βασικό στέλεχος του Ολυμπιακού Β’ (42 συμμετοχές, 2 γκολ) στο πρωτάθλημα της Β’ Eθνικής.

Μιλώντας για την επάνοδο του στα «δελφίνια» ο Νίκολιτς δήλωσε: «...ενθουσιασμένος που επιστρέψω στα Χανιά! Αυτή τη φορά πιο έτοιμος, πιο ώριμος και με περισσότερες γνώσεις γύρω από το παιχνίδι. Θυμάμαι πολύ καλά πόσο θερμά με είχαν υποδεχθεί όλοι στα Χανιά πριν από τρία χρόνια. Με έκαναν να νιώσω πολύ χαρούμενος και ενίσχυσαν την αυτοπεποίθησή μου. Νιώθω έτοιμος να ανταποδώσω αυτή την αγάπη και τη στήριξη, δίνοντας τα πάντα στο γήπεδο. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη δουλειά. Γνωρίζω πολύ καλά ότι θα δουλέψω με ένα εξαιρετικό επιτελείο και φανταστικούς συμπαίκτες. Οι στόχοι μου είναι πάντα υψηλοί και συμβαδίζουν με της ομάδας: Είναι η κορυφή!»