Super League 2: Οι αποφάσεις του Δ.Σ.

Μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε να γίνει νέο Δ.Σ. στις 19 Ιουλίου με βασικό θέμα την προκήρυξη του πρωταθλήματος. 

Super League 2: Οι αποφάσεις του Δ.Σ.

Την Τετάρτη (12/7) το μεσημέρι ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της Super League 2. Μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε να γίνει νέο Δ.Σ. στις 19 Ιουλίου με βασικό θέμα την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Παράλληλα δόθηκε αναβολή στο θέμα «Μάρα» ενώ αποφασίστηκε η κλήρωση να διεξαχθεί στις 6 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά:

Έγινε εγγραφή των ΠΑΕ Ιωνικός και ΠΑΕ Λεβαδειακός στην Super League 2 και αποφασίστηκε η πρόκληση των τεσσάρων μελών που προέρχονται από την Γ Εθνική.

Κατόπιν προτάσεων της ΕΠΑΘΛΑ με στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση του προϊόντος (οι οποίες θα εμπλουτιστούν περαιτέρω από τη διοργανώτρια), και της σημερινής επιστολής της ΕΠΟ με την επικύρωση των ομάδων που προβιβάζονται στην SL2, η συζήτηση και η έγκριση της Προκήρυξης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 θα πραγματοποιηθεί σε νέο Διοικητικό Συμβούλιο την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023.

Αποφασίστηκε να διεξαχθεί η κλήρωση του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 στις 6 Σεπτεμβρίου 2023.

Δόθηκε αναβολή στο θέμα: Προσφυγή «ΠΑΕ Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ» στα Πολιτικά Δικαστήρια για την Δευτέρα 7 Αυγούστου όπου θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης για να προσκομιστούν νεα στοιχεία από την ΠΑΕ, κατά δήλωσης της ιδίας και του συνηγόρου της, τα οποία θα βοηθήσουν στη λήψη της απόφασης.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση όπου εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός του έτους 2022-2023