Αυτόνομη Θύρα 10: «Δυο λόγια για όσους ξύνονται στη γκλίτσα του τσομπάνη»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή

Αυτόνομη Θύρα 10: «Δυο λόγια για όσους ξύνονται στη γκλίτσα του τσομπάνη»

Η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10 για τα τεκταινόμενα γύρω από τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον Ηρακλή. Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι οργανωμένοι φίλοι του «Γηραιού»:

«Δυο λόγια για όσους το τελευταίο διάστημα ξύνονται πολύ έντονα στη γκλίτσα του τσομπάνη.

Λοιπόν όσο και να προσπαθείς να εκμαιεύσεις δηλώσεις από τον επίσημο ΗΡΑΚΛΗ για να τις χρησιμοποιήσεις στα δικαστήρια σου, προκαλώντας τον κόσμο του συλλόγου, δεν θα καταφέρεις τίποτα παρα μόνο να κοιτάς πίσω σου σε κάθε βήμα που κάνεις. Δεν ασχολείται κανένας μαζί σου γιατί δεν σε βλέπουμε ακόμα και στα μαύρα χάλια στα οποία βρισκόμαστε και θα βρισκόμαστε για πολύ λίγο ακόμα διάστημα.

Δεν σε βλέπουμε ούτε εσένα ούτε τα υπόλοιπα ψεκασμένα ανθρωπάκια τα οποία βγάζουν κόμπλεξ καθώς η μητέρα τους, εξασκούσε το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο, οι οποίοι σου έχουν δώσει μόνιμο στασίδι στις εκπομπές τους.

Εμείς λοιπόν δεν σε βλέπουμε, αυτοί όμως που θα έπρεπε να σε δουν είναι πρώτα οι αρχές του τόπου και αργότερα ίσως ένας γιατρός. Και θα εξηγήσουμε γιατί το λέμε αυτό με κάποια ερωτήματα.

Άραγε πώς ονομάζεται ένας άνθρωπος ο οποίος αγοράζει ένα χρέος από κάποιον άλλον και μετά εκβιάζει με αυτό το χρέος τον οφειλέτη;

Άραγε εκπροσωπείς κάποιον ποδοσφαιριστή στ’ αλήθεια; Γιατί ο ίδιος το αρνείται! Ή μήπως εκπροσωπείς συμφέροντα άλλων ομάδων που θέλουν και φέτος τον ΗΡΑΚΛΗ εκτός κούρσας ανόδου για να ανεβάσουν όπως πέρυσί ακόμα ένα παράρτημα;

Άραγε ο ΠΣΑΠ τι γνώμη έχει γι’ αυτές τις τακτικές μαφίας που χρησιμοποιούνται στο όνομα των μελών του και απαξιώνουν τις αληθινά έντιμες απαιτήσεις τους;

Και για να τελειώνουμε… Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι η μοναδική ομάδα που υποβιβάστηκε εξωαγωνιστικά και έκανε αγώνα για να παραμείνει στη κατηγορία. Δεν υποβιβάστηκε οικειοθελώς για να αποφύγει κάποιο χρέος. Ως εκ τούτου, δε φέρει καμιά ευθύνη για κανένα χρέος και καλούμε για ακόμα μια φορά όσους ποδοσφαιριστές έχασαν τα χρήματα τους να στρατευτούν μαζί μ’ εμάς ενάντια στις ποδοσφαιρικές αρχές του τόπου οι οποίες οδήγησαν την ομάδα μας στη παρούσα κατάσταση. Μόνο αυτός ο αγώνας είναι δίκαιος και μόνο αυτός θα φέρει τη δικαίωση. Οποιαδήποτε άλλη διεκδίκηση είναι άτιμη και καταδικάζει τους μελλοντικούς συναδέλφους τους να ξαναζήσουν ότι και αυτοί.

ΥΓ: Αφού και οι πλέον άσχετοι κατάλαβαν για ποιους δουλεύεις και αφού μιλάς ανοιχτά για «Τριγλιαρηκλή», σου προτείνουμε να «βγεις από τη ντουλάπα» και να χρησιμοποιήσεις όλα τα επιχειρήματα των αφεντικών σου. Για παράδειγμα θα μπορούσες να μας κράξεις για τον τελικό στο μπάσκετ γυναικών που ανταλλάξαμε εισιτήρια με τους οπαδούς του Άρη ή ακόμα και για το πανί που αναφερόταν στη μητέρα του αφεντικού σου στον τελευταίο μεταξύ μας αγώνα…. Μη ντρέπεσαι!!!».