Χανιά-Ολυμπιακός Β’ 4-2 : Φινάλε με νίκη για τους Κρητικούς

Τα Χανιά επιβλήθηκαν με 4-2 του Ολυμπιακού Β’, έκαναν ιδανικό φινάλε και έσπασαν το αήττητο δέκα αγώνων των Πειραιωτών

Χανιά-Ολυμπιακός Β’ 4-2 : Φινάλε με νίκη για τους Κρητικούς

Με νίκη 4-2 επί του Ολυμπιακού Β’ ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Superleague 2 η ομάδα των Χανίων τερματίζοντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και ανεβάζοντας τον πήχη των φιλοδοξιών για την επόμενη σεζόν.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη έσπασε και το αήττητο σερί δέκα αγώνων που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» μετά την επιστροφή του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Τα Χανιά προηγήθηκαν στο 21’ με τον Μάναλα, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Σουρλή στο 48’ για να ακολουθήσουν τα γκολ της νίκης για τους Κρητικούς με τον Μανουσάκη στο 63’ και τον Μπουτσάκη στο 69’. Ο Ολυμπιακός Β' μείωσε με αυτογκόλ του Μαρτσάκη στο 88', αλλά τα Χανιά με φάουλ του Ρότσα στις καθυστερήσεις πέτυχαν και τέταρτο τέρμα.

Ο Ολυμπιακός Β' πήρε την 9η θέση στη βαθμολογία παρά τις αφαιρέσεις βαθμών που επιβλήθηκαν στην ομάδα.

Προς το τέλος του αγώνα σημειώθηκε ένταση μεταξύ ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα ηρέμησαν μετά από μερικά λεπτά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γεωργόπουλος από τον σύνδεσμο Αρκαδίας.

Χανιά: Καλογεράκης, Ιμεραλιλάι, Ρότσα, Μπάτζιος, Σέχου, Τσέλιος, Λεμονής, Μπουρσέλης (60’ Μπουτσάκης), Κόλα, Μανουσάκης, Μάναλης.

Ολυμπιακός Β’: Στουρνάρας, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Κεραμιδάς, Νίκολιτς, Ιμπαγάσα (46’ Τσέλιος), Κωστή, Σαπουντζής, Σουρλής, Καράκουτης, Πινακάς (46’ Παπακανέλος)