Πετράκης: «Καλύτερη ομάδα πήρε αυτό που της άξιζε»

Ο Γιώργος Πετράκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Κηφισιάς με την Καλαμάτα μίλησε για τη σημασία της ανόδου.

Πετράκης: «Καλύτερη ομάδα πήρε αυτό που της άξιζε»

Η Κηφισιά μετά το 1-1 με την Καλαμάτα πήρε την άνοδο στη Super League 1 και ο Γιώργος Πετράκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για το τι σημαίνει για το κλαμπ η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πετράκη:

«Είναι μία μεγάλη μέρα τόσο για τον σύλλογο όσο και για εμένα. Είμαστε πολύ συγκινημένοι γιατί έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο αγώνα από νωρίς το καλοκαίρι. Η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος παίρνει αυτό που της αξίζει και νομίζω ότι ο τρόπος που έρχεται αυτή η άνοδος, παρά τις δυσκολίες αλλά και την αγωνιστική εικόνα του παιχνιδιού, που θα έπρεπε να έχουμε σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, ακόμα και έτσι η γλυκιά γεύση που μένει στο τέλος, είναι αυτή που δικαιούμαστε».

Για εκείνον: «Ήταν και για εμένα πολύ σημαντικό γιατί δεν είχα προπονήσει ξανά ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό. Θεωρώ ότι προσπαθήσαμε στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος να είμαστε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης, είχαμε και τις κακές μας στιγμές, οι οποίες μας έκαναν πιο δυνατούς. Τα περισσότερα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες. Είμαι πραγματικά πολύ περήφανος που προπόνησα αυτή την ομάδα. Τους το είπα πριν το ματς ότι αισθάνομαι αυτή τη περηφάνεια».