ΠΑΟΚ Β' - Hρακλής 0-3: Προσπέρασμα με ...οδηγούς τους Άλεξιτς και Tομάς!

Με δύο γκολ του Κόστα Άλεξιτς και μια ασίστ στον Τομάς ο Ηρακλής νίκησε στο εναρκτήριο ματς της 27ης αγωνιστικής της Super League 2 τον ΠΑΟΚ Β', στη Ν. Ευκαρπία και τον πέρασε στη βαθμολογία του A' oμίλου

ΠΑΟΚ Β' - Hρακλής 0-3: Προσπέρασμα με ...οδηγούς τους Άλεξιτς και Tομάς!

Παρά τα διοικητικά του προβλήματα ο Ηρακλής αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ Β' με το οποίο σήκωσε αυλαία η 27η αγωνιστική της Super League 2.

Με πρωταγωνιστή τον Κόστα Άλεξιτς που σκόραρε δις (45+1' και 76') είχε κι ένα δοκάρι (23') και έδωσε την ασίστ στον Τομάς (90+2') που τον είχε τροφοδοτήσει νωρίτερα ο «γηραιός» του Τσιώλη επιβλήθηκε της 2ης ομάδας του «δικεφάλου του βορρά» με 3-0 στη Ν. Ευκαρπία και την προσπέρασε στην βαθμολογία του Α' ομίλου.

Στα αξιοσημείωτα ότι από τους μαυρόασπρους (που είχαν δοκάρι με τον Νινούα στο 39' αλλά λίγα πράγματα ακολούθως...) έλειψε ο τεχνικός Πάμπλο Γκαρσία που ήταν στην Aθήνα για της εξετάσεις για το προπονητικό δίπλωμα UEFA Pro.

ΠΑΟΚ Β (Σνάουτσερ*):
Μπαλωμένος, Μελετίδης (57′ Γκορντεζιάνι), Κωττάς, Μορικέλι (46′ Παναγιώτου), Κιτσάκης (67′ Σελιμάι), Ουεντραόγκο, Νινούα (46′ Γρόσδης), Τασιούρας, Χατζηστραβός, Δαρέλας, Μπράντονιτς (77′ Σπυράκος).

Ηρακλής (Τσιώλης): Παλαβράκης, Παπαστεριανός, Σιούτας, Βιτλής, Πανάγου (85′ Τότσκα), Αλβάρεζ (67′ Δόρης), Σίλβα (85′ λ.τ Χειρίτραντας), Πατράλης (67′ Δοϊρανλής), Τομάς, Κουντουριώτης (57′ Κούστα), Άλεξιτς.

Διαιτητής: Γιούργας (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Δεδικούσης,Μίχος (Λάρισας)

Κίτρινες: Μελετίδης, Μπράντονιτς, Κωττάς – Σίλβα, Παλαβράκης, Σιούτας