Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ: Με -18 βαθμούς τιμωρήθηκε η Παναχαϊκή!

Βαριά τιμωρία για την Παναχαϊκή από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για οφειλές σε 6 παίκτες.

Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ: Με -18 βαθμούς τιμωρήθηκε η Παναχαϊκή!

Σοκ στην Παναχαϊκή με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Οι Πατρινοί τιμωρήθηκαν με -18 βαθμούς για οφειλές σε 6 παίκτες. Αν εντός 5 εργάσιμων ημερών πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές ή γίνει διακανονισμός των χρειών, τότε θα επιστραφούν οι βαθμοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Αλκιβιάδη Μαρκοπουλιώτη κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 51/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%: α) του ποσού των 16.668,74 ευρώ και β) του ποσού των 300 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα από την κοινοποίηση της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ιωσήφ Λαμπρόπουλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 50/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%: α) του 50% του ποσού των 24.831,18 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων και β) του ποσού των 200 ευρώ για τα καταβλητέα στον αιτούντα έξοδα της διαιτητικής διαδικασίας, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα από την κοινοποίηση της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ευθύμιου Αργυρόπουλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 82/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%: α) του ποσού των 7.627,87 ευρώ και β) του ποσού των 200 ευρώ με το νόμιμο τόκο υπερημερίας, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα από την κοινοποίηση της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Αποστολόπουλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 60/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%: α) του ποσού των 19.140 ευρώ και β) του ποσού των 300 ευρώ, με το νόμιμο τόκο υπερημερίας, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα από την κοινοποίηση της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Δημητρίου Ανάκογλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 59/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%: α) του ποσού των 19.600 ευρώ και β) του ποσού των 300 ευρώ ως επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης του αιτούντος, με το νόμιμο τόκο υπερημερίας, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα από την κοινοποίηση της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Τζέημς-Καλλικράτη Σταμόπουλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 61/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%: α) του ποσού των 8.674 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων και β) του ποσού των 300 ευρώ ως δικαστική δαπάνη, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».