Ιμπαγάσα: «Περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας»

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα μίλησε για την ισοπαλία του Ολυμπιακού Β' με την Κηφισιά και τόνισε πως είναι περήφανος για την προσπάθεια που έχει γίνει.

Ιμπαγάσα: «Περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας»

Στο 0-0 έμεινε ο Ολυμπιακός Β' στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά και συνεχίζει την ανοδική του πορεία από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός προπονητής στις δηλώσεις του τόνισε ότι είναι περήφανος για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του.

Αναλυτικά η δήλωση του Αριέλ Ιμπαγάσα:

«Ήταν καλό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά, στο πρώτο δεν κερδίζαμε τις μονομαχίες και χάναμε εύκολα την μπάλα. Η Κηφισιά ήταν που δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως αντιδράσαμε και είδαμε αυτό που θέλαμε από την ομάδα μας. Κάναμε ευκαιρίες για να προηγηθούμε. Η Κηφισιά απειλούσε μόνο με σέντρες. Αμυνθήκαμε καλά, κάναμε καλή προσπάθεια και είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία, παρότι θέλαμε και θα μπορούσαμε να κατακτήσουμε τη νίκη. Είναι σημαντικό όμως να μη χάνεις όταν δεν κερδίζεις.

Σε γενικές γραμμές οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Είμαστε ευχαριστημένοι. Θα ξεκουραστούμε και θα επικεντρωθούμε πλέον στον αγώνα με την ΑΕΚ. Είμαι υπερήφανος από την προσπάθεια της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, διότι αντιδράσαμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Κάναμε λάθη τα οποία δεν θέλω να επαναλάβουμε και γι’ αυτό θα δουλέψουμε μέσα στην εβδομάδα».