Κηφισιά - Ολυμπιακός Β' 0-0: Η κορυφή και το σερί

Η Κηφισιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ολυμπιακό Β' (0-0), αλλά παραμένει ακλόνητο φαβορί για την άνοδο και οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την ανοδική πορεία με Ιμπαγάσα. 

Κηφισιά - Ολυμπιακός Β' 0-0: Η κορυφή και το σερί

Η Κηφισιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ολυμπιακό Β' στο Ζηρίνειο (0-0), αλλά παρέμεινε στην κορυφή με απόσταση πέντε βαθμών από την Καλλιθέα και συνεχίζει να είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Super League. Αν και με πέντε αγωνιστικές μέχρι το φινάλε, ασφαλώς και δεν μπορεί να είναι σίγουρη.

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη είχε τις καλύτερες στιγμές και δοκάρι με κεφαλιά του Τετέι στο 22', ενώ εκείνη του Αριέλ Ιμπαγάσα προσπάθησε να πάρει ακόμη μία νίκη, δεν τα κατάφερε μετά από έξι στη σειρά, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα απέναντι στην πρωτοπόρο κρίνεται απολύτως θετικό.

Διαιτητής ο Κωνσταντίνος Περράκης του συνδέσμου Αθηνών απέβαλλε στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη τον Αριέλ Ιμπαγάσα. ενώ έδειξε κίτρινη κάρτα σε Πέιο, Καλλέργη και Μπαρμπόσα της Κηφισιάς και Μπαγκαλιάνη, Νίκολιτς του Ολυμπιακού Β'

Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Περικλή Καραγιαννάκη που έφυγε από τη ζωή. Ο εκλιπών αποτέλεσε βασικό στέλεχος και ήταν αρχηγός της σπουδαίας ομάδας που είχε η Κηφισιά τη δεκαετία του ’50.

Στη ημίχρονο βραβεύτηκε ο παλιός παίκτης του Παναθηναϊκού, Ρενέ Χένρικσεν, από τον πρώην συμπαίκτη του και νυν τεχνικό διευθυντή της Κηφισιάς Στέφανο Κοτσόλη.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Βαφέας, Προβυδάκης, Αντερέγκεν (75’ Καλλέργης), Ποζατζίδης (85' Νοικοκυράκης), Πέιος, Γκίνη (85' Να), Ταλάλ, Πρίτσας (63’ Κουιρουκίδης), Τετέι.

ΟΣΦΠ Β’: Παπαδούδης, Νίκολιτς, Χρυσόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Μαυρουδής, Κωστή (88' Συρμής), Λιάτσος (75’ Αργυρίου), Μαρίνος (75’ Καράκουτης), Μπα