Super League 2: Σε ρη«Χ»ά νερά Αιγάλεω και Απόλλων Σμύρνης, παρά τους νέους προπονητές (0-0)!

Το εναρκτήριο ματς της 25ης αγωνιστικής της Super League 2 μεταξύ Αιγάλεω και Απόλλωνα Σμύρνης (που εμφανίστηκαν με νέους τεχνικούς), για τον Β' Όμιλο, έληξε δίχως γκολ, παρότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 79' λόγω αποβολής του Ερέρα.

Super League 2: Σε ρη«Χ»ά νερά Αιγάλεω και Απόλλων Σμύρνης, παρά τους νέους προπονητές (0-0)!

Χωρίς τέρματα και ...συγκινήσεις ολοκληρώθηκε το εναρκτήριο ματς της 25ης αγωνιστικής μεταξύ Αιγάλεω και Απόλλωνα Σμύρνης.

Μια αναμέτρηση όπου οι δύο αντίπαλοι εμφανίστηκαν με νέους τεχνικούς (Τίμος Καβακάς και Γιάννης Τάτσης αντίστοιχα) αλλά όχι και με νέα εικόνα μένοντας στην «λευκή ισοπαλία»

Σ' ένα ματς με ελάχιστες φάσεις οι γηπεδούχοι πήραν τον 4ο τους πόντο τις δύο τελευταίες αγωνιστικές αγωνιστικές αλλά είναι μόνο 5 πόντους πάνω από την Προοδευτική που ορίζει την επικίνδυνη ζώνη, παρότι από το 79ο λεπτό έπαιζαν με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολή του Ερέρα.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» που μόνο μαθηματικές ελπίδες έχει για άνοδο πήρε το 2ο πόντο της σε 3 αγωνιστικές και η πρωτοπόρος Kηφισιά απέχει 11 πόντους με ματς λιγότερο...

Αιγάλεω (Καβακάς): Σκαφίδας, Μπούσης, Παπανικόλας (49′ λ.τ Τσίτσαρης), Φουρλάνος, Πεχλιβανόπουλος, Πολυχρόνης (73′ Καρατάσιος), Καμαρά, Βλαχομήτρος (73′ Ραμίρεζ), Τσιλιγκίρης, Μπαστιάνος (86' Σταμάτης), Κολλάς (86' Σταματάκης).

Απόλλων Σμύρνης (Τάτσης): Σόρτσαν, Λούι (57′ Κουάδρα), Τσαμούρης, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης (35′ λ.τ Ερέρα), Αναστασόπουλος, Μουστακόπουλος (67′ λ.τ Θεοχάρης), Παπαγεωργίου, Κοροβέσης, Καρίμ (67′ Μωραΐτης), Πατάπης.