Αιγάλεω: Η αποστολή για την Καλαμάτα - Μονόδρομος η νίκη

Ο υπηρεσιακός τεχνικός, Γιώργος Κουδούνης ανακοίνωσε την αποστολή του Αιγάλεω για την Καλαμάτα, ματς στο οποίο το «Σίτι» στοχεύει αποκλειστικά στο τρίποντο! 

Αιγάλεω: Η αποστολή για την Καλαμάτα - Μονόδρομος η νίκη

Με την πρωινή προπόνηση στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αιγάλεω ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της 24ης αγωνιστικής της Super League 2 κόντρα στην Καλαμάτα που θα φιλοξενηθεί την Δευτέρα (08/05 – 14:45) στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας.

Η νίκη της Προοδευτικής στην έδρα της Παναχαϊκής, έχει βάλει σε μπελάδες στο «Σίτι», καθώς τα διαδοχικά κακά αποτελέσματα, έφεραν τους Κορυδαλλιώτες στον πόντο και η μάχη για την παραμονή κορυφώνεται.

Στην πρώτη του αποστολή λοιπόν, ο υπηρεσιακός τεχνικός, Γιώργος Κουδούνης, καλείται να επιστρέψει τουλάχιστον με τον βαθμό από την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας. Εκτός έχουν τεθεί οι τραυματίες Σκεντεράι, Κωστανάσιος και Ματτέα, καθώς και ο τιμωρημένος Γκέρτιν Χοτζάλι, ο οποίος στον αγώνα με την Επισκοπή συμπλήρωσε 4 κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο αυριανό (8/5) ματς.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Βλαχομήτρος, Καμαρά, Καρατάσιος, Κολλάς, Μπαστιάνος, Μπούσης, Νικολακόπουλος, Παλτόγλου, Παπανικόλας, Πεχλιβανόπουλος, Πολυχρόνης, Ραυτόπουλος, Ραμίρεζ, Σικαλιάς, Σκαφίδας, Σπίνος, Σταματάκης, Τσιλιγκίρης, Τσίτσαρης και Φουρλάνος.