Πανσερραϊκός - Απόλλων Πόντου 3-0: Ξέσπασε στο δεύτερο και το «καθάρισε»

Παρά το... ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών στο α' μέρος, ο Πανσερραϊκός ξέσπασε στην επανάληψη και επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Πόντου κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο. Παραμένουν σε μπελάδες οι «ροσονέρι». 

Πανσερραϊκός - Απόλλων Πόντου 3-0: Ξέσπασε στο δεύτερο και το «καθάρισε»

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Πανσερραϊκό. Ο οδηγός της κούρσας του 1ου ομίλου, επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Πόντου στις Σέρρες για την 24η αγωνιστική, αφήνοντας πίσω τη «λευκή» ισοπαλία με την ΑΕΛ.

Στο +11 από τη Λάρισα τα «λιοντάρια» του Παύλου Δερμιτζάκη που έκανε μεστή εμφάνιση -κυρίως στο δεύτερο 45λεπτο- και ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο. Νέα βαριά ήττα για τους «ροσονέρι» που βρίσκονται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και με ματς περισσότερο.

Όσον αφορά το ματς, ο Πανσερραϊκός είχε... ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο με τους Στίνα, Σαϊντ και Κανίς ωστόσο μπήκε αποφασισμένος στο δεύτερο ημίχρονο και «καθάρισε»!

Συγκεκριμένα, στο 47' άνοιξε το σκορ ενώ πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κανίς ύστερα από ασίστ του Σαϊντ να βρει δίχτυα. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπραϊροβιτς στο 73ο λεπτό.

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Δεληγιαννίδης, Λυμπεράκης, Καρασαλίδης (79′ Παντεκίδης), Παπάζογλου, Κολομπίνο, Στάικος, Κανίς (65′ Σοφιανός), Στίνα (55′ Μούργος), Μπαΐροβιτς (79′ Μασκανάκης), Σαΐντ (55′ Κατσαντώνης).

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Τσαγκαλίδης (55′ Γαλεάδης), Αμπούντου, Ντιαλόσι (76′ λ.τ Ζουρνατζάκης), Αμαραντίδης, Μπελεβώνης, Μουμίν, Καλογέρης, Λαμπίρης, Μέτγκενμπεργκ (46′ Αραβίδης), Ντοναλντόνι.