ΑΕΛ - Πανσερραϊκός 0-0: Κράτησαν τη διψήφια διαφορά τα «λιοντάρια» (highlights)

Ο Πανσερραϊκός έμεινε όρθιος στην έδρα της ΑΕΛ παίρνοντας το 0-0 και διατηρώντας το +11 στην πρώτη θέση του Βορείου Ομίλου της Β' Εθνικής.

ΑΕΛ - Πανσερραϊκός 0-0: Κράτησαν τη διψήφια διαφορά τα «λιοντάρια» (highlights)

Η ΑΕΛ «καιγόταν» για τη νίκη νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (3/5) υποδεχόμενη τον πρωτοπόρο του Βορείου Ομίλου Πανσερραϊκό, ωστόσο τα «λιοντάρια» ήταν αυτά που έφυγαν από το Αλκαζάρ με το θετικό αποτέλεσμα.

Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης, με τους «βυσσινί» να προσπαθούν να πιέσουν στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να δημιουργήσουν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις.

Παρ' όλα αυτά, η λαρισινή ομάδα έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει το ματς στην τελευταία φάση του, έχοντας πολύ καλή στιγμή με τον Μαϊδανό που όμως δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Θωμαΐδης (56′ Κ. Παπαγεωργίου), Τσιριγώτης (77′ Τσιριγώτης), Όγκμποε, Πεντρόσο, Νικολιάς (56′ Νίνο).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κατσικάς, Καρασαλίδης, Αυλωνίτης (41′ λ.τ Παπάζογλου), Ζέρης (46′ Δεληγιαννίδης), Πεταυράκης, Θυμιάνης (71′ Στάικος), Κολομπίνο, Στίνα, Μούργος (71′ Κανίς), Μπαΐροβιτς (88′ Λυμπεράκης), Κατσαντώνης.