Πανσερραϊκός - Βέροια 2-0: Ακόμη πιο κοντά στην άνοδο τα «λιοντάρια»! (highlights)

Μια ακόμη νίκη για τον πρωτοπόρο του Α' ομίλου της Super League 2 Πανσερραϊκό που στο εναρκτήριο ματς της 22ης αγωνιστικής επιβλήθηκε της (ευρισκόμενης στην επικίνδυνη ζώνη) Βέροιας με 2-0

Πανσερραϊκός - Βέροια 2-0: Ακόμη πιο κοντά στην άνοδο τα «λιοντάρια»! (highlights)

Η τρίτη διαδοχική νίκη του Πανσερραϊκού, με μηδέν παθητικό, ήταν το 2-0 επί της Βέροιας, που ήρθε με ένα γκολ ανά ημίχρονο στο εναρκτήριο ματς της 22ης αγωνιστικής της Super League 2.

Tα «λιοντάρια» -πρωτοπόρα στον Α' όμιλο της κατηγορίας- αύξησαν τη διαφορά τους (με ματς παραπάνω...) από την 2η ΑΕΛ στους 12 πόντους με τη 17η επιτυχία τους.

Οι γηπεδούχοι, με εξαιρετική αποτελεσματικότητα, προηγήθηκαν με το... γόνατο του Μπαϊροβιτς (17'), μετά από κόρνερ και κεφαλιά - πάσα του Παπάζογλου.

Ήταν το 2ο γκολ του Σουηδού, ως ...Σερραίου ενώ, με κεφαλιά του Κατσαντώνη (59'), δύο λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

H «βασίλισσα του βορρά» που με έναν πόντο σε 4 αγώνες είναι στην επικίνδυνη ζώνη είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει ενδιάμεσα (39') αλλά ο Κατσίκας σταμάτησε τον Ελευθεριάδη.

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης, Πεταυράκης, Παπάζογλου (87′ λ.τ Λυμπεράκης), Αυλωνίτης, Στάικος (57′ Κολομπίνο), Θυμιάνης, Μούργος (57′ Σοφιανός), Στίνα, Μπαΐροβιτς (72′ λ.τ Κανίς), Σαΐντ (57′ Κατσαντώνης).

Βέροια (Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Ντουμάνης, Περδίκης (λ.τρ. 90+3' Ισσακίτης), Μπουκουβάλας, Κολλαράς, Μπελεβώνης (68′ Κασέμι), Μασούρας, Μπουόλι, Γιουκούδης (84′ Γιαγτζίδης), Ζε Εσόνο, Ελευθεριάδης (68′ Μπαϊντού).

Διαιτητής: Λεωνίδας (Τρικάλων).