Ο Ταουσιάνης για το ντεμπούτο του στον πάγκο των Χανίων

Ντεμπούτο στον πάγκο των Χανίων έκανε ο Γιάννης Ταουσιάνης στο ματς με την Ηλιούπολη.

Ο Ταουσιάνης για το ντεμπούτο του στον πάγκο των Χανίων

Μετά το 0-0 με την Ηλιούπολη, ο προπονητής των Χανίων, Γιάννης Ταουσιάνης σχολίασε:

«Σε ένα παιχνίδι γενικά μοιρασμένο σε όλη τη διάρκεια του είχαμε μία συνέπεια, μία πειθαρχία και μία σοβαρότητα στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και στην επιθετική μας οργάνωση και λειτουργία. Σε ό,τι αφορά την επίθεση θέλουμε να προσθέσουμε πράγματα και να κάνουμε κάποια βηματάκια. Αυτό σαν γενική τοποθέτηση για το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ενώ προσπαθήσαμε να βγάλουμε κάποιες αναπτύξεις με βάση αυτά που είχαμε πει τις 2-3 μέρες που είμαστε μαζί, μας έλειπε η ένταση και ο γρήγορος ρυθμός.

Ήμασταν πάρα πολύ αργοί και δεν μπορέσαμε να βγάλουμε πράγματα σε αυτό το επίπεδο. Αυτό άλλαξε άρδην στο δεύτερο ημίχρονο όσον αφορά τουλάχιστον την ένταση και τον ρυθμό των παιδιών και το βαθμό ετοιμότητας σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία βγάλαμε έτσι αν θυμάμαι καλά 5 κλασικές ευκαιρίες για γκολ και άλλες αρκετές προϋποθέσεις, οπότε αυτό που κρατάμε και με ικανοποιεί, αλλά αποτελεί και οδηγό για τη συνέχεια είναι η νοοτροπία που δείχνει η ομάδα, η διάθεση που δείχνουν όλα τα παιδιά, ακόμα κι αυτά που μπήκαν σήμερα αλλαγή και βοήθησαν. Θα προσθέσουμε κάποια πράγματα στο κομμάτι της επίθεσης».