Πετράκης: «Με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα για τον στόχο μας»

Το σχόλιο του Γιώργου Πετράκη μετά τη νίκη της Κηφισιάς επί της Ιεράπετρας στην Κρήτη

Πετράκης: «Με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα για τον στόχο μας»

Η Κηφισιά επέστρεψε στις νίκες, καθώς υπέταξε 1-0 την Ιεράπετρα εκτός έδρας και παραμένει στην κορυφή του ομίλου της Super League 2. Ο προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων, Γιώργος Πετράκης, ανέφερε μετά το παιχνίδι:

«Όταν παίζεις σε μία πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε μία ομάδα με πολλά τρεξίματα και αρκετά καλή τεχνικά, δεν είναι καθόλου εύκολο. Ευτυχήσαμε και προηγηθήκαμε νωρίς στο σκορ.

Θεωρώ ότι διαχειριστήκαμε αυτή τη φορά πολύ καλά το αποτέλεσμα, καθώς προερχόμασταν από ισοπαλίες που είχαμε προηγηθεί και αυτό μας είχε επηρεάσει. Σήμερα κρατήσαμε το μηδέν και διατηρήσαμε το υπέρ μας σκορ. Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί ήταν μια σπουδαία νίκη, κοιτάζουμε πλέον τη συνέχεια.

Η Κηφισιά έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα. Είμαστε στο φινάλε, μπαίνουμε στα τελευταία μέτρα. Πρέπει να είμαστε όλοι όσο το δυνατόν περισσότερο συγκεντρωμένοι, με πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα και θάρρος για να πετύχουμε το στόχο μας.

Οποιαδήποτε ομάδα είναι πρώτη και από πίσω έχει έναν αντίπαλο που κάνει μια σπουδαία πορεία έχει άγχος. Όμως οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτό και στην ουσία να προσπαθούν να βρίσκουν τον τρόπο και την πίστη για να το κάνουν δημιουργικό».