Βέροια - Ηρακλής 1-2: Την κράτησε σε... μπελάδες (highlights)

Με τον Αλέξη Κούγια να βρίσκεται στις εξέδρες, ο Ηρακλής πέρασε νικηφόρα από τη Βέροια (2-1) αφήνοντας την ομώνυμη ομάδα στην επικίνδυνη ζώνη. 

Βέροια - Ηρακλής 1-2: Την κράτησε σε... μπελάδες (highlights)

Με την αύρα του... Αλέξη Κούγια ο Ηρακλής! Ο «Γηραιός» επικράτησε 2-1 της Βέροιας εκτός έδρας, διεύρυνε στα τέσσερα παιχνίδια το αήττητο σερί του και παράλληλα κράτησε τους «κυανέρυθρους» στις θέσεις που οδηγούν στη Γ' Εθνική.

Ο γνωστός ποινικολόγος βρέθηκε στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του πως θα αναλάβει ισχυρό πόστο στα διοικητικά της ομάδας της Θεσσαλονίκης και είδε τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη να σκαρφαλώνουν στην 4η θέση της βαθμολογίας!

Όσον αφορά την έκβαση της αναμέτρησης, ο Άλεξιτς με το καλημέρα (5') έβαλε μπροστά τον Ηρακλή με τη Βέροια να απαντά στο 26' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπουόλι.

Παρόλα αυτά, ο «Γηραιός» πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 60' με αυτογκόλ του Περδίκη και το διατήρησε ως το φινάλε του αγώνα.

Βέροια (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Ντουμάνης, Μπουκουβάλας, Περδίκης, Μασούρας (77′ Μπαϊντού), Κολλάρας, Μπλέτσας (64′ Ιωάννου), Μπελεβώνης (77′ Ελευθεριάδης), Γιουκούδης (84′ Ισαακίδης), Μανωλιούδης, Μπουόλι.

Ηρακλής (Σάκης Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Μιστκόφσκι (46′ Κούστα), Άλεξιτς (79′ Σγουρής), Τομάς (83′ Κόκκορης), Σίλβα (90' Δοϊρανλής, Κωστούλας, Βίτλης, Πατράλης, Κουντουριώτης (46′ Χειρίτραντας).

Διαιτητής: Δημητριάδης (Χαλκιδικής)