Aιγάλεω - Παναχαϊκή 0-2: Επιστροφή στα τρίποντα στο «Σίτι» για τους «Αχαιούς»!

Η Παναχαϊκή που δεν κέρδιζε για 5 αγωνιστικές επανήλθε στις επιτυχίες εκτός έδρας κόντρα στο Αιγάλεω με σκορ 2-0. Δεύτερη διαδοχική ήττα για το «Σίτι»

Aιγάλεω - Παναχαϊκή 0-2: Επιστροφή στα τρίποντα στο «Σίτι» για τους «Αχαιούς»!

Τέλος στο αρνητικό σερί πέντε αγώνων, όπου είχε συγκομιδή μόλις τριών πόντων από ισάριθμες ισοπαλίες, έβαλε η Παναχαϊκή.

Οι «Αχαιοί» (των μυρίων οικονομικών προβλημάτων) επικράτησαν με 2-0 του Αιγάλεω εκτός έδρας για την 21η αγωνιστική της Super League υποχρεώνοντας το «Σίτι» στη δεύτερη διαδοχική του ήττα.

Στο πρώτο ημίχρονο η αναμέτρηση ήταν μοιρασμένη με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν αφού ήταν ισόπαλες στα ...δοκάρια.

Στο 22′ ο Μπουρλάκης σούταρε εκτός περιοχής με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο, ενώ τρία λεπτά μετά ο Ραμίρεζ εκτέλεσε φάουλ και ο Σίλβα στην προσπάθεια του να απομακρύνει με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κολοβούρη!

Ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης (48') ο Λινάρδος με σουτ αιφνιδίασε τους όχι μόνο την άμυνα των γηπεδούχων άλλα και τον Σικαλιά ανοίγοντας το σκορ για να έρθει στο 67' ο Μπουρλάκης με διαγώνιο, ξερό, σουτ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Στα αξιοσημείωτα ότι ο δεύτερος σκόρερ των νικητών δεν πανηγύρισε το γκολ του καθότι πρώην ομάδα του ήταν οι «κυανόλευκοι»...

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Μπούσης, Παπανικόλας, Φουρλάνος, Χοτζάλι (63′ Μπαστιάνος), Τσίτσαρης (73′ Πολυχρόνης), Κωστανάσιος (73′ Παλτόγλου), Ραμίρεζ, Τσιλιγκίρης, Βλαχομήτρος (52′ Ματέα), Κολλάς.

Παναχαϊκή (Βογιατζής): Κολοβούρης, Τοπάλ, Ρουγκάλας, Κωνσταντακόπουλος, Λιοφάγος, Σίλβα, Παπαχρονόπουλος, Στεργίδης (72′ λ.τ Χαντί), Λινάρδος (77′ Καρλίτος), Μπουρλάκης (87′ Στασινόπουλος), Μυτίδης (87′ Ζυγκερίδης).

Διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης)