ΠΑΟ Ρουφ – Ολυμπιακός Β' 1-2: Tρίτωσε το ...καλό για τους «ερυθρόλευκους»!

Ο Oλυμπιακός Β' επικράτησε στον Tαύρο του ΠΑΟ Ρουφ με 2-1 και με την τρίτη του διαδοχική νίκη αναρριχήθηκε στη βαθμολογία του Β' ομίλου της Super League 2

ΠΑΟ Ρουφ – Ολυμπιακός Β' 1-2: Tρίτωσε το ...καλό για τους «ερυθρόλευκους»!

Mετά την Eπισκοπή και το Αιγάλεω ο Ολυμπιακός Β' συνέχισε την νικηφόρα πορεία του στο Β' όμιλο της Super League 2 επικρατώντας με 2-1 του (προτελευταίου της βαθμολογίας) ΠΑΟ Ρουφ στο εναρκτήριο ματς της 21ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, που εμφανίζεται βελτιωμένη μετά την επάνοδο του αντί του Γιαννάκη Οκκά, προηγήθηκε με σουτ του Λιάτσου στο 36' και διπλασίασε τα τέρματα της με ένα ακόμη σουτ του Πίνακα αυτή τη φορά (56').

Παρότι οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα μείωσαν τέσσερα λεπτά αργότερα, με κεφαλιά του Βενάρδου, δεν είχαν βαθμολογικό όφελος από την αναμέτρηση απέχοντας από τις επιτυχίες για 10ο ματς (από τις 4 Γενάρη).

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη (παρότι δεν υποβιβάζονται λόγω της συμφωνίας της διοργανώτριες με τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδόσφαιρου για την συμμετοχή των Β' ομάδων τους).

ΠΑΟ Ρουφ (Γκούμας): Τσόγκας, Καμύ, Μκρτσιάν, Παπουτσογιαννόπουλος (57′ Σμπώκος), Δαλαμήτρας (57′ Κυριαζής), Ζούνης, Καλλέργης, Φράγκος (81′ Τασιούλης), Βενάρδος, Ζαχαρός (81′ Μαρινάκης), Γαϊτάνης.

Ολυμπιακός Β' (Α. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Μπα (57′ Βλαχομήτρος), Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Κεραμίδας (57′ Αποστολόπουλος), Νίκολιτς, Ι. Ιμπαγάσα (71′ Σουρλής), Σαπουντζής, Χρυσόπουλος, Καράκουτης (46′ Μαρίνος), Πινακάς (71′ Μαυρουδής).

Διαιτητής: Γιαννούκας (Δωδεκανήσου)