Χανιά: Ανέλαβε και επίσημα ο Γιάννης Ταουσιάνης

Προπονητής των Χανίων και με τη... βούλα ο Γιάννης Ταουσιάνης

Χανιά: Ανέλαβε και επίσημα ο Γιάννης Ταουσιάνης

Χανιά και Γιάννης Ταουσιάνης είχαν δώσει τα χέρια εδώ και δύο εβδομάδες με τον πολύπειρο τεχνικό να παρακολουθεί στενά την ομάδα για να διαμορφώσει άποψη. Μάλιστα, στη νίκη των Χανίων επί του Απόλλωνα Σμύρνης στα Περιβόλια (2-0), ο Ταουσιάνης ήταν στην εξέδρα για τελευταία φορά.

Από αύριο κιόλας ο Ταουσιάνης πιάνει… δουλειά με την κρητική ομάδα να ανακοινώνει και τυπικά την πρόσληψή του.

Αναλυτικά:

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ…

Ο Γιάννης Ταουσιάνης αναλαμβάνει και επίσημα από σήμερα την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, έχοντας στο πλευρό του και τους Χρήστο Τσιακίρη και Γιώργο Γουνελά.

Ο νέος προπονητής των ΧΑΝΙΩΝ γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου 1972 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του το 2007 από τον ΠΟΑ. Στη συνέχεια εργάστηκε στον Γιούχτα, στον Αστέρα Τρίπολης (βοηθός προπονητής), στον Ρούβα, στον Πανθρακικό (βοηθός προπονητής), στον ΟΦΗ (βοηθός προπονητής), στον Εργοτέλη, στον Αιολικό, στην Καβάλα.

Από τον Φεβρουάριο του 2017 και για τα επόμενα δυόμισι χρόνια ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Πετράκη στον ΠΑΣ Γιάννινα, προτού επιστρέψει στον Εργοτέλη, με τον οποίο το 2021 άγγιξε την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ 1. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο οδήγησε τον Λεβαδειακό στη μεγάλη Κατηγορία, ενώ κατά την εφετινή σεζόν εργάστηκε και στην ΑΕΛ.

Κόουτς, καλωσόρισες στα ΧΑΝΙΑ!