Ολυμπιακός Β' - Αιγάλεω 2-1: Το πήρε δίκαια με ανατροπή

Το Αιγάλεω έχασε πέναλτι, προηγήθηκε, αλλά ο Ολυμπιακός Β' μίλησε στο τέλος και επικράτησε με 2-1

Ολυμπιακός Β' - Αιγάλεω 2-1: Το πήρε δίκαια με ανατροπή

Ο Ολυμπιακός Β' συνέχισε με μία ακόμη νίκη μετά την αλλαγή προπονητή, αυτή τη φορά απέναντι στο Αιγάλεω με 2-1. Και μάλιστα με ανατροπή στο προβάδισμα των φιλοξενούμενων. Είχε χαμένο πέναλτι σε απόκρουση του Παπαδούδη το Αιγάλεω και δοκάρι ο Ολυμπιακός Β' που ανέβηκε στους 14 βαθμούς, ενώ το Αιγάλεω παρέμεινε στην 9η θέση με 24.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα είχε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με πρωταγωνιστή τον Μαρίνο που παραλίγο να σκοράρει δύο φορές στα πρώτα λεπτά, ενώ το δυνατό σουτ που επιχείρησε στο 37' «βρήκε» στο δοκάρι της εστίας του Σικαλιά. Με τον γκολκίπερ του Αιγάλεω να νικά τον Πινακά στο 40' σε άλλη μία καλή φάση.

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία σε αυτό το διάστημα είχε, πάντως, το Αιγάλεω που κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χρυσόπουλου στον Κωστανάσιο, με τον διαιτητή να ακούει την οδηγία του βοηθού του για τον καταλογισμό αφού αρχικώς δεν είχε υποδείξει παράβαση. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ανδρέας Βλαχομήτρος στο 32' αλλά ο Παπαδούδης έπεσε σωστά στην αριστερή γωνία και απέκρουσε.

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Θωμά Γράφα βρήκε νωρίς το γκολ με κεφαλιά του Κωστανάσιου στο 50', ενώ νωρίτερα ο Σικαλιάς είχε αντιδράσει σε προσπάθεια του Ανέστη Βλαχομήτρου. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση με επιθετικές αλλαγές από τον Ιμπαγάσα, κάτι που τελικά κατάφεραν με σκόρερ τον Αλγκασίμ Μπα με σουτ στο 84', μετά από δική του πρώτη προσπάθεια από μπαλιά του Βλαχομήτρου την οποία εξουδετέρωσε προσωρινά ο Σικαλιάς . Για να φτάσουν στην ανατροπή με σουτ του Ανέστη Βλαχομήτρου στο 88΄, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σαπουντζή και πρώτη κεφαλιά του Μπαγκαλιάνη.

Ο διαιτητής Ξηρογιάννης από τον σύνδεσμο Βοιωτίας έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μαυρουδή, Χρυσόπουλο και Κωστανάσιο, Χοτζάλλι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Παπαδούδης, Νίκολιτς, Αποστολόπουλος (72' Κεραμίδας), Μπαγκαλιάνης, Χρυσόπουλος, Λιάτσος, Μαυρουδής (60' Σαπουντζής), Ιμπαγάσα (60' Καράκουτης), Μαρίνος (72' Μπα), Πινακάς, Ανέστης Βλαχομήτρος (90' Καλογερόπουλος)

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Χοτζάλλι, Μπούσης (75' Νικολακόπουλος), Παπανικόλας, Φουρλάνος, Τσίτσαρης (75' Σταματάκης), Κωστανάσιος (60' Πολυχρόνης), Ραμίρεζ, Κολλάς (75' Σταματής), Τσιλιγκίρης, Ανδρέας Βλαχομήτρος (55’ λ.τ. Μπαστιάνος)