Ζήκος: «Το πιο στημένο πρωτάθλημα η Super League 2»

Πολύ σκληρές αναφορές από τον Άκη Ζήκο για την Super League 2 με αφορμή τις οφειλές στους παίκτες και τη μη καταβολή από ομάδες του δώρου Πάσχα. 

Ζήκος: «Το πιο στημένο πρωτάθλημα η Super League 2»

Θέσω μέσω ανάρτησής του στο Instagram πήρε ο Άκης Ζήκος σε βάρος της Super League 2 με αφορμή το γεγονός των οφειλών σε βάρος ποδοσφαιριστών και τη μη καταβολή δώρου Πάσχα από κάποιες ΠΑΕ.

Ο παλιός ποδοσφαιριστής χαρακτήρισε το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής ως το πλέον στημένο και έκανε σκληρές αναφορές και για πολιτικούς.

Η ανάρτηση του Άκη Ζήκου:

«Το Πάσχα των ορθοδόξων! Αντίστοιχα τα Χριστούγεννα! Για τους εργοδότες στον ιδιωτικό τομέα, σημαίνει και δώρο στο μηνιάτικο κάθε εργαζομένου. Είναι λέει ποινικό η μη καταβολή του. Ενώ η μη καταβολή μισθοδοσίας, δεν είναι. Για τη μη καταβολή δώρου και μισθοδοσίας ποια είναι η ποινή δηλαδή; Ακόμα δεν τη γνωρίζει κανείς, γι' αυτό και δεν υπάρχει.


Στη Super League 2 (ανάθεμα στον τίτλο) εκτός του ότι έχουν «στήσει» εξ αρχής τη μισθοδοσία, «στημένο» έχουν και το δώρο Πάσχα! Επαγγελματική κατηγορία, με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Με Έλληνες ποδοσφαιριστές στη πλειονότητά τους. Ταυτόχρονα, αν ο μπαμπάς δεν έχει χρήματα να υποστηρίξει τη κατηγορία της Super League 2, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές δηλώνουν και σερβιτόροι και οικοδόμοι και πωλητές… κλπ κλπ επαγγελματίες υπο«στηριχτές» του πώς «στήνω» για να στηρίξω το επάγγελμα μου.


Ξεδιάντροποι, εργοδότες, ξεδιάντροποι φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, ξεδιάντροποι πολιτικοί, ξεδιάντροπο συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών, ξεδιάντροπη δικαιοσύνη, υποκριτική ελληνική κοινωνία. Το πιο στημένο, χωρίς εισαγωγικά, επαγγελματικό πρωτάθλημα στον κόσμο είναι αυτό της ελληνικής Super League 2. Ή πληρώστε τους ποδοσφαιριστές για να σας στήνουν, ή πληρώστε τους ποδοσφαιριστές για να μη σας στήνουν, ή άντε κ στο διάολο κ ακόμα παραπέρα. Αφήστε το ποδόσφαιρο και τους ποδοσφαιριστές στην ησυχία τους. Οι πολιτικοί κ οι παράγοντες της Super League 2 δεν έχουν καμία διαφορά. Μια ζωή στημένοι ήτανε, μόνο που τώρα έχουν και εκ των προτέρων τα ποσοστά τους στο στοίχημα».